Marcel Ciolacu a trimis o solicitare către Klaus Iohannis şi liderii partidelor de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

S.B.
Politică / 18 noiembrie 2020

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare către Klaus Iohannis şi liderii partidelor de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

Marcel Ciolacu a anunţat că a transmis miercuri şefului statului şi celorlalţi lideri ai partidelor parlamentare solicitarea de a adopta urgent un Pact pentru Sănătate. Liderul PSD precizează că este nevoie de o acţiune unitată pentru viaţa şi siguranţa românilor şi îndeamnă ceilalţi preşedinţi ai formaţiunilor parlamentare să renunţe la conflict şi vrajbă, informează news.ro.

"Am transmis astăzi preşedintelui României, tuturor preşedinţilor partidelor parlamentare şi liderului grupului parlamentar al minorităţilor naţionale solicitarea de a adopta urgent un Pact pentru Sănătate, care să garanteze românilor că, indiferent cine va fi la conducerea ţării, sănătatea va fi prioritatea absolută. Renunţaţi la conflict! Renunţaţi la vrajbă! Acum e nevoie de acţiune unitară pentru viaţa şi siguranţa românilor, acţiune cerută, de altfel, şi de cadrele medicale, de Colegiul Medicilor şi de reprezentanţii SANITAS", a scris Marcel Ciolacu miercuri pe Facebook.

Preşedintele social-democraţilor a adăugat că niciun român nu trebuie să mai fie lăsat fără asistenţă medicală.

"Niciun român nu trebuie să mai fie lăsat fără asistenţă medicală. Niciun român nu trebuie să mai fie victimă a sistemului de sănătate în ţara lui. Niciun medic, nicio asistentă medicală nu trebuie să mai fie învinovăţiţi pentru situaţia dezastruoasă a spitalelor. Măcar acum, în al doisprezecelea ceas, trebuie să ne angajăm pentru viitor şi să ne asumăm, cu toţii, acest pact. Cine nu înţelege acest lucru şi va continua să speculeze politic tragediile sistemului medical va fi judecat aspru de români", a completat Ciolacu, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Mintea de pe urmă a romanului.

    Pact cu PSD ul ? Este o gluma buna. PSD este istorie deja....

    Pe Bulibasa Ciolacu il doare fix in dos de sanatatea romanilor, pe el il intereseaza doar "Pactul Securistic" realizat intre toti tradatorii din clasa politico-securista mioritica!

    daca ei cu liderul lor au facut pact cu dracu sa se duca cu el +

    romanii nu negociaza, si NU "trebuie să ne angajăm pentru viitor şi să ne asumăm, cu toţii, acest pact." 

    ne ajuta mai mult pe noi daca .."Liderul "" garanteaza românilor " ca da Ordin tuturor spagarilor s, combinatorilor si slugilor lor din sistem sa nu mai incurce pe cei ce sunt majoritari si subalterni si chiar stiu ce este aceea integritate si au rezistat eroic si cinstit in "patratica" lor .. 

    comenzile politice nu v-a functionat in fata profesionistilor decat sub forma de santaj direct, pe fata cand voalat nu v-a iesit .. nu mai faceti voi politica de "te incurc sa te descurc" chiar nu mai avem nevoie de asa ceva si nu mai avem nici rabdare , nici timp si nici naivitate sa ne fie mila de dracu sau de slugile lui indiferent in ce "chip" ne ispitesc.  

    Sa va lepadati cu totii si apoi intrati in curtea bisericii sau in biserica sa faceti poze sa dati bine pe facebook sau in fata oamenilor serviabili ce voi i-ati luat de slugi si servitori. +

    Domnul Ciolacu sa prezinte, in primul rand, un raport cu realizarile PSD in domeniul sanatatii, in cei 3 ani (2017-2019) in care PSD a avut puterea absoluta in Romania. Raportul sa ia ca referinta promisiunile electorale din 2016.

    Acelasi lucru sa-l faca si pentru guvernele PSD anterioare. 

    Suntem satui de declaratii mincinoase; vorbeste sa se afle in treaba. 

    Potrivit Dictionarului Limbii Romane/2009 domnul in cauza are un nume predestinat: 

    "ciolac, adjectiv, despre oameni: ciung, schilod, paralizat".

    Se pare ca numele il caracterizeaza complet.  

    de un an de zile se kk in capul tau si johanis si pnl , si tu , o tot o tii , cu pacturile tale . vezi , ca ai ajuns la un nivel de prostie , sub care nu mai unde sa cobori !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb