Marcel Ciolacu: "Cîrstoiu va câştiga alegerile la Capitală"

S.B.
Politică / 9 aprilie

Marcel Ciolacu: "Cîrstoiu va câştiga alegerile la Capitală"

Cătălin Cîrstoiu este "un bun profesionist, un om realizat" şi este "un candidat independent în adevăratul sens al cuvântului", a declarat luni preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, potrivit căruia candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei va câştiga alegerile pe 9 iunie, informează Agerpres.

"Am venit şi am căutat, împreună în coaliţie, un candidat (...). Şi am venit cu un candidat independent în adevăratul sens al cuvântului. Omul n-a făcut niciodată politică, medic de profesie, un manager foarte bun la Spitalul Universitar, un medic foarte bun, care a venit cu o ofertă. Am înţeles, a pornit, normal, după două zile sau după o zi de la anunţ, s-a făcut un sondaj de opinie, era pe locul trei, ar fi fost culmea să fie pe locul unu. Avea o notorietate 30-40% cred. (...) Omul... este evident că nu a mai făcut politică, nu a mai avut de-a face cu un staff de campanie, toate aceste lucruri se recuperează. (...) E un om natural. Eu, ca şi alegător, nu vreau pe cineva fals. (...) E un om determinat, care vrea să câştige, un om care s-a realizat", a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3 CNN.

Preşedintele social-democraţilor a adăugat că, prin această candidatură pentru Bucureşti din partea PSD-PNL, Cîrstoiu ar trebui să fie şi liantul celor două partide.

"Zeci de ani, cele două partide, tradiţional, s-au duşmănit. Uite, va trebui, părerea mea că e un lucru bun şi pentru PSD şi pentru PNL, această umanizare între cele două partide, fiindcă de fapt şi de drept nu suntem duşmani, suntem cu toţii români şi nu trebuie să spunem huo unul altuia. Putem veni şi cu proiecte comune în faţa românilor. Eu vă spun cu toată sinceritatea: l-am văzut astăzi pe domnul Cîrstoiu, am stat şi la sediul de campanie, normal că vorbesc zilnic cu dânsul. Domnul doctor Cîrstoiu va câştiga alegerile pe 9 iunie, fiindcă va avea capacitatea să prezinte şi programul administrativ şi echipa şi va intra într-o coerenţă cum eram cu toţii obişnuiţi de la un om politic. Nu este un om politic şi cred că acesta este cel mai mare atu al domniei sale. Nu a avut o legătură nici cu primarii de sector, nici cu Primăria Generală. Dacă rămânem ancoraţi la oamenii cu notorietate foarte mare, la oamenii care sunt în funcţii, atunci nu vom mai schimba nimic", a precizat Ciolacu.

În context, Ciolacu a arătat că mandatul lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei a fost un ''eşec''.

"Haideţi să plecăm de la un adevăr. Plecăm de la mandatul actualului primar general, domnul Nicuşor Dan. Sunt ferm convins că şi dumneavoastră, şi eu ştim faptul că e un mandat de eşec. Sunt patru ani pierduţi de capitala României. Capitala României a rămas în urma celorlalte capitale. După patru ani, actualul primar vine şi ne explică cum a făcut 10 locuri de joacă la 3 milioane de cetăţeni care locuiesc şi muncesc zilnic în Bucureşti, spune cum face semaforizare inteligentă, dar ieri mă uitam pe Facebook, toată lumea îşi punea poze cu un şobolan călcat de maşină pe Kiseleff. Ne-am întors iar la nevoile primare. Vorbim iarăşi de curăţenie, de apă caldă, de căldură. În anul 2024. Este un eşec total acest mandat. Din punctul meu de vedere, nici n-ar mai fi trebuit să candideze", a menţionat Ciolacu.

El s-a referit şi la Cristian Popescu Piedone, un primar de sector "foarte bun", dar care "nu are anvergură".

"Al doilea candidat este domnul Cristian Popescu Piedone, un primar de sector foarte bun, îl cunosc de foarte mult timp pe domnul Piedone, cred că din tinereţe. Nu are anvergura de a fi primar general al Capitalei. Nici pe unul, nici pe altul, fiindcă ei sunt în funcţie: domnul Piedone e primar la Sectorul 5, domnul Nicuşor Dan e primarul Capitalei. Nu am văzut nicio deschidere externă. E un dezastru în ceea ce priveşte proiectele pe fonduri europene la Primăria Generală", a adăugat preşedintele PSD.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. desigur .

    Vise si iar vise. Trimiteti ciuma rosie si galbena in negura istoriei.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb