Marcel Ciolacu: "După data de 10 iunie o să luăm o hotărâre dacă facem o alianţă politică"

F.D.
Politică / 2 aprilie

Marcel Ciolacu: "După data de 10 iunie o să luăm o hotărâre dacă facem o alianţă politică"

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că PSD şi PNL vor lua o decizie referitoare la o eventuală alianţă politică pentru alegerile parlamentare după data de 10 iunie, relatează Agerpres.

El a fost întrebat dacă o alianţă PSD - PNL după alegerile din iunie ar include şi un candidat comun la prezidenţiale având în vedere că sunt lideri liberali care spun că Nicolae Ciucă va fi obligat să candideze şi sigur va câştiga.

"Tocmai de aceea, haideţi să ajungem pe data de 10 iunie. Lucru pe care l-am spus şi eu şi domnul preşedinte al PNL, că vom face o coaliţie după data de 10 iunie, să vedem votul românilor pe data de 9 iunie şi o să luăm o hotărâre dacă facem o alianţă politică de această dată", a afirmat Ciolacu, la sediul central al PSD, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

În altă ordine de idei, liderul social-democraţilor a explicat că, în judeţele cu populaţie preponderent maghiară, PSD şi PNL au desemnat deja candidaţi la alegerile locale, dar cele două partide nu au decis în ceea ce priveşte candidaturi comune.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Trebuie inteles cum o alianta Politica devine obligatorie ea cumulind si redistribuirile aparute dupa incheierea alegerilor iar la nivelul candidatului la functia de Presedinte alianta politica este tot atit necesara .O astfel de alianta ofera Romaniei opt ani de liniste .In alegerile imediat viitoare procentul obtinut de opozitie se va prabusi literalmente iar partidele mici nu vor intra in Parlament ceea ce creste valoarea redistribuirilor .

    1. In timp ce liderii aliantei se ocupa de aranjamentele politice cu aliante ,liste etc si sunt distrasi de la politicile externe suntem consternati de angajamentele luate de presedinte pe final de mandat :sunt tot mai importante si mai periculoase . Ce e cu reorganizarea in forma centralismului total nedemocratic a tuturor serviciilor ,armatei etc sub o singura comanda ?! E anuntata sus si tare de antena 3. Ciolacu si Ciuca daca vor sa guverneze si dupa alegeri trebuie sa pazeasca acum toate institutiile de a fi subordonate la exterior ,si de la a infiinta baze militare care sunt practic ...ca si un teritoriu extern ,enclave in mijlocul Romaniei . Sau e un blat frumos ,coalitia se face ca nu baga seama ,presedintele trimite scrisorile de notificare la parlament cu initiativele lui anti nationale si ...aplauze ,urale si ovatii ca la Marea Adunare Nationala ! la 35 de ani de la rasturnarea lui Ceausescu ,pe ascuns ne intoarcem la un regim politienesc si represiv ,prin masuri administrative de la lideri politici ?!

    in tara asta a 2-a oara castiga pnl si conduce psd. Oare de ce mai mergem la vot?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb