Marcel Ciolacu: "Îi recomand domnului Ciucă să scrie mai mult la vestita sa carte şi mai puţin pe reţelele sociale"

S.B.
Politică / 9 august

Marcel Ciolacu: "Îi recomand domnului Ciucă să scrie mai mult la vestita sa carte şi mai puţin pe reţelele sociale"

Liderul PSD Marcel Ciolacu îi răspunde liderului PNL Nicolae Ciucă punându-i că jignirea nu înseamnă deloc onoare, la fel cum nici "jocul de glezne sau proba de panotaj - viteză nu sunt probe olimpice", nici măcar în politică, informează news.ro.

"Îi recomand domnului Ciucă să scrie mai mult la vestita sa carte şi mai puţin pe reţelele sociale. Altfel, riscă să aibă mai multe panouri publicitare decât pagini la această "Capră cu trei iezi" liberală de 2 milioane de euro", scrie Ciolacu pe Facebook, după ce Ciucă a dat o replică ironică afirmaţiilor liderului PSD despre cartea sa şi i-a făcut şi recomandări referitoare la abordarea scandalului pacienţilor decedaţi la Spitalul Pantelimon,

"România are nevoie de lideri coerenţi şi, mai ales, consecvenţi! Atacurile isterice sunt apanajul oamenilor politici slabi şi disperaţi, nu al bărbaţilor de stat, de la care lumea aşteaptă soluţii la problemele lor. Să te prăbuşeşti aşa, după ce ai bătut marşul "stabilităţii" la înviorare, la prânz şi seara, este destul de trist. Şi ipocrit! Domenii vitale precum sănătatea şi educaţia nu se tratează precum o ciorbă de burtă, ci cu foarte multă seriozitate şi atenţie, sub toate aspectele", scrie Ciolacu.

El precizează că îşi doreşte ca justiţia să facă lumină în cazul de la Spitalul Sf. Pantelimon şi, de aceea, a spus că decenţa în faţa interesului public ridicat pe această temă nu trebuie să fie subiect de provocări şi atacuri politice!

"Aşa cum decenţa a primat şi în scandalul azilurilor, unde, deşi ştia din februarie, premierul de atunci a stat ascuns prin birouri. Eu mi-am asumat problema şi am luat măsuri, chiar dacă asta a însemnat plecarea unor miniştri", notează liderul PSD.

Ciolacu subliniază că Guvernul pe care îl conduce va continua să facă tot ce ţine de prerogativele sale, iar el, ca premier şi lider politic, va fi foarte atent în a arunca vorbe, mai ales partenerilor de Coaliţie.

"Jignirea nu înseamnă deloc onoare, la fel cum nici jocul de glezne sau proba de panotaj - viteză nu sunt probe olimpice. Nici măcar în politică! Îi recomand deci domnului Ciucă să scrie mai mult la vestita sa carte şi mai puţin pe reţelele sociale. Altfel, riscă să aibă mai multe panouri publicitare decât pagini la această "Capră cu trei iezi" liberală de 2 milioane de euro", conchide Ciolacu.

Liderul PNL Nicolae Ciucă i-a replicat liderului PSD, premierul Marcel Ciolacu după ce acesta a lansat noi ironii la adresa cărţii sale "Un ostaş în slujba ţării!", transmiţându-i să stea liniştit, că va avea un exemplar cu dedicaţie şi exprimându-şi speranţa că acesta "va reuşi să-l citească". "Dar până atunci, îi solicit să trateze cu maximă responsabilitate situaţia de la spitalul Pantelimon", afirmă Ciucă, apreciind că premierul României trebuie să transmită încredere în justiţie şi sistemul de sănătate, "nu să spună azi ceva, iar mâine altceva".

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. A inceput razbelul PSD -PNL inainte de alegeri. Iar se scumpeste popcornul.

    Doi incompetenti.

    A citit cineva cartea aceea ? Măcar Rareș Bogdan...Cu atăt mai mult cu cât revine mirajul că un militar

    în fruntea țării rezolvă problemele. Dacă nu ține, propun să încercăm cu o înaltă față bisericească. 

    lui marcel - nu o sa ajungi niciodata in turul doi desi ai dreptate in unele chestii, pentru ca psd a omorat oameni pe bune la universitate si a schilodit oameni in 10 august.

    majoritatea natiunii va considera criminali fara exceptie atunci si acum! 

    vor trebui sa treaca zeci de ani pana veti accepta ca sa va dam muie este democtratic, iar voi ca ne omorati e crima! multi psd din judete nu inteleg asta asa ca procedeaza fix ca dr din pantelimon.

    pt ciuca - cu muhaielele si escroci gen rares si lichele a la werner si restul pnl, nu o sa vedeti vreo majoritate niciunde, d-apai turul doi! 

    Va mai amintiti best-seller-uri scrise de Elena si Nicolae Ceausescu! Erau la fel, in locul cel mai bun din vitrina librariilor. Astia n-au invatat nimic. Ceea ce ne arata nivelul de inteligenta. :)))

    Era o vorbă veche

    "S a urcat ca porcu'n salcie!" 

    Sau 

    O vorbă a unui mare președinte american 

    "Da i o funcție și afli cine este !" 

    Ciolacule -opreste-te! 

    Ai uitat cine te a pus sus

    Ai uitat ca ai o coalitue??????? 

    A vorbit Ciolacu care nu poate sa scrie si nici nu are despre ce.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb