MARCEL CIOLACU: "Iohannis şi Guvernul PNL refuză orice dialog constructiv şi se pregătesc doar de alegeri"

A.P.
Politică / 11 octombrie 2020

"Iohannis şi Guvernul PNL refuză orice dialog constructiv şi se pregătesc doar de alegeri"

Marcel Ciolacu afirmă, într-o postare pe Facebook, că România trebuie să se pregătească cu "cu toate forţele" pentru a evita o catastrofă medicală şi acuză Guvernul PNL că "refuză orice dialog constructiv şi se pregătesc doar de alegeri".

Postarea lui Marcel Ciolacuo redăm mai jos:

"România trebuie să se pregătească cu toate forţele pentru a evita o catastrofă medicală! Întărirea sistemului medical, şi în mod special a secţiilor ATI, procurarea medicamentelor esenţiale, reorganizarea DSP-urilor, regândirea protocoalelor de testare, pregătirea şcolii on-line aşa cum trebuie, distribuirea măştilor către persoanele vulnerabile sunt doar câteva dintre cele mai urgente lucruri.

Toate forţele politice ar trebui să-şi dea mâna pentru a trece cu bine peste această perioadă. În schimb, Iohannis şi Guvernul PNL refuză orice dialog constructiv şi se pregătesc doar de alegeri. La fel cum au făcut cu anticipatele şi au pierdut. La fel cum au făcut cu localele şi au pierdut. Totul a fost doar pentru alegeri!

Le-am demonstrat că PSD nu se teme de votul românilor. Le vom demonstra şi acum dacă este nevoie, dar nu asta îi interesează acum pe români! Ci siguranţa şi sănătatea lor, a părinţilor lor, a copiilor şi apropiaţilor!

La sfârşitul lui iulie, Parlamentul a votat cu o largă majoritate o lege prin care data alegerilor poate fi stabilită de legislativ, la fel cum s-a întâmplat când s-au amânat alegerile locale. Atunci a fost o decizie bună, acum Iohannis şi PNL au făcut totul pentru a bloca această lege!

Au contestat-o la CCR şi au pierdut. Două luni de tergiversări!!! Şi în continuare Iohannis refuză să promulge legea votată de Parlament! Iar până când preşedintele nu va promulga această lege, Parlamentul nu are nicio pârghie legală pentru a evita dezastrul medical spre care ne îndreaptă iresponsabilitatea lui Iohannis şi a Guvernului Său.

De aceea, la fel ca în martie, şi acum, în al 12-lea ceas, fac un apel către TOATE forţele politice să se preocupe de vieţile oamenilor şi nu de procente. Nu uitaţi esenţialul: în martie, România a intrat în stare de urgenţă pentru a pregăti sistemul sanitar, nu alegerile!

Este momentul să ne aşezăm cu toţii la masă şi să găsim cele mai bune #soluţii pentru ca România să treacă peste această încercare cu cât mai puţine victime! Aşa să ne ajute Dumnezeu!"

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. ei se pregatesc sa fure alegerile

    Domnule CIOLACU. EU,ti-am mai transmis niste opinii despre activitatea pe care o duci in fruntea PSD si a Camerei deputatilor. Observ insa ca esti AUTIST. Deci dupa ce IOHANNIS a incalcat de "N" ori CONSTITUTIA,nu a respectat Legi si a facut numai ce a vrut prin romania,in calitatea pe care o ai,de conducator a PSD si al camerei Deputatilor,te-ai limitat sa arunci praf in ochii romanilor dand Comunicate pe care IOHANNIS s-a PISAT.Ba mai mult ,incet dar sigur,ai inceput DISTRUGEREA SISTEMATICA a PSD prin indepartarea unor LIDERI importanti ai partidului care ti-au arata ca PSD merge intr-o directie gresita si aducerea in fruntea partidului a unor COLABORATORI apropiati ai serviciilor astfel incat IOHANNIS prin intermediul lor sa poata DISTRUGE mai usor PSD chiar din interior..La toate INCALCALIRE FLAGRANTE ale Constitutiei si Legilor Tarii,in loc de actiuni concrete inclusiv DEMONSTRATII cu membrii PSD,care sunt cu sutele de mii,asa cum IOHANNIS si GASCA lui de FASCISTI au facut in timpul Guvernarii PSD,te-ai complacut in INACTIUNE,Ba mai mult,ai participat TACIT la FURTUL VOTULUI la locale,lasand PRIMARII care au fost FURATI de ADVERSARI cu acordul lui IOHANNIS,sa se descurce singuri in loc sa fi luat cu ASALT Institutiile abilitate sa PEDEPSEASCA FURTUL MASIV al VOTULUI ROMANILOR.Asa ca,nu te mai plange ca o MUIERE inselata de barbat de catre IOHANNIS si ORBAN,ca iti place sa fii VIOLAT de ei,in timp ce ROMANII se IMBOLNAVESC si MOR pe capete.!

    D-le Ciolacu, chiar crezi ca o campanie electorala în ianuarie-februarie nu va fi mai riscanta pentru sănătatea alegătorilor dacă una în octombrie-noiembrie? Răspunde dacă ești cu adevărat responsabil. De ce riscam sa ne îmbolnăvim de covid 19 în octombrie-noiembrie (și doar 6 zile în decembrie), iar în ianuarie-februarie, când va fi mult mai frig, ne va fi foarte bine în campania electorala? Dacă nu răspunzi, înseamnă că nu ești decât un politician mincinos și demagog, ca toți PSD-istii.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb