MARIUS BUDĂI: "Înlocuirea lui Orban cu Florin Cîţu înseamnă continuarea haosului şi a morţii pe frontul de luptă cu pandemia"

A.B.
Politică / 10 decembrie 2020

"Înlocuirea lui Orban cu Florin Cîţu înseamnă continuarea haosului şi a morţii pe frontul de luptă cu pandemia"

Deputatul PSD de Botoşani, Marius Constantin Budăi, fost ministru al Muncii în guvernarea Dăncilă, a afirmat pe pagina personală de Facebook că "voturile tuturor cetăţenilor români care au votat cu PSD la alegerile parlamentare au fost călcate în picioare de Iohannis şi Dreapta Unită".

Marius-Constantin Budăi:Klaus Iohannis în loc să îl desemneze prim-ministru pe medicul şi profesorul Alexandru Rafila, propunerea PSD, partidul de pe primul loc în preferinţele electoratului, pentru a scoate România din pandemie, preferă să continue batjocura la adresa românilor şi să dea foc la ţară prin susţinerea lui Florin Cîţu, ministrul care a amanetat viitorul următoarelor generaţii prin împrumuturile uriaşe făcute în numele românilor.

Iohannis, după ce a transformat Palatul Cotroceni în sediul PNL, călcă în picioare voturile cetăţenilor români şi cu un tupeu fără margini vrea să îşi instaleze Guvernul Lui şi Premierul Lui, fără să ţină cont de criza medicală, financiară şi socială pe care propriul partid a generat-o în ultimele 12 luni de guvernare. Preşedintele României a devenit preşedintele unui partid care a ieşit pe locul doi la alegeri şi a pus pe primul loc interesele personale şi de grup ale protejaţilor săi, în loc să se gândească la interesul general al tuturor cetăţenilor români, care au avut şi au în continuare de suferit din cauza pandemiei, a pierderii locurilor de muncă, a lipsei accesului la sănătate şi educaţie.

PSD este câştigătorul alegerilor parlamentare. PSD este şi partidul care are soluţii imediate şi concrete, realizate de specialişti, pentru scoaterea României din actuala situaţie dificilă în care se află. Premierul pe care-l propune şi susţine PSD este Alexandru Rafila, un reputat epidemiolog, reprezentant al României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, cu expertiză profesională şi experienţă managerială recunoscută.

Iohannis împreună cu PNL şi celelalte partide care formează Dreapta Unită, USR-PLUS şi UDMR îl susţin pe Florin Cîţu, cel care şi-a bătut joc de antreprenorii şi fermierii români şi cel care a lăsat fără loc de muncă peste 1 milion de cetăţeni români.

Înlocuirea lui Orban cu Florin Cîţu, înseamnă continuarea haosului şi a morţii pe frontul de luptă cu pandemia, înseamnă continuarea împrumuturilor aberante cu zeci de miliarde de euro aruncate în spinarea românilor, înseamnă continuarea prăbuşirii economice şi continuarea blocării accesului la educaţie, înseamnă că va continua clientelismul şi numirea politrucilor în fruntea instituţiilor statului. Toate problemele uriaşe şi crizele grave, din toate domeniile, rămân! Responsabilul principal este Klaus Iohannis şi toţi protejaţii săi. Cu toate că majoritatea românilor care au votat pe 6 decembrie au arătat că nu-i mai vor pe liberali la guvernare, de vreme ce câştigătorul clar a fost PSD, Iohannis sfidează voinţa acestora şi îi condamnă mai departe pe cetăţeni la criza medicală, financiară şi socială pe care a generat-o Guvernul Lui.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. guita buda psd-ista!!

    ...vrea să îşi instaleze Guvernul Lui şi Premierul Lui, fără să ţină cont de criza medicală, financiară şi socială pe care propriul partid a generat-o în ultimele 12 luni de guvernare.

    Serios? Criza medicala a fost creata de guvern sau presedinte? Cumva virusul e ... made in Romania? 

    Cu toate că majoritatea românilor care au votat pe 6 decembrie au arătat că nu-i mai vor pe liberali la guvernare, de vreme ce câştigătorul clar a fost PSD, .... 

    Ckar cu 5% in plus ... majoritatea romanilor? din cei 31% care s-au prezentat la urne? 

    n-o mai zgudui si tu cu pandemia si cu frontul de lupta cu pandemia , ca ne-a sufocat pdl ul cu asta , de un an de zile . mai puneti o pereche de ochelari daca nu vezi bine ce se intampla !

    ce demersuri juridice ati facut impotriva lui catu , pentru imprumuturile facute cu dusmanie si care au inglodat tara pentru zeci de ani , la cele mai mari dobanzi ? viata reala , nu cea in care traiti voi , mai are si altele , decat pandemia .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb