Marius Budăi: "Mă bucur că PNL a înţeles, în sfârşit, ce înseamnă social-democraţia"

S.B.
Politică / 30 ianuarie

Marius Budăi: "Mă bucur că PNL a înţeles, în sfârşit, ce înseamnă social-democraţia"

Deputatul PSD Marius Budăi a precizat, marţi, că se bucură că PNL a înţeles, în sfârşit, ce înseamnă social-democraţia, şi în special că a înţeles ce înseamnă grija faţă de părinţi şi bunici, informează news.ro.

"Înţeleg, din spaţiul public, că PNL propune majorarea pragului de la care să nu fie impozitate pensiile. Personal, mă bucur foarte mult că PNL a înţeles, în sfârşit, ce înseamnă social-democraţia şi că aderă la principiile social-democrate, care au ca pilon principal grija faţă de om şi în această speţă, grija faţă de părinţii şi bunicii noştri", a scris Marius Budăi, marţi pe Facebook.

"Totuşi, nu pot uita că, atunci când eu propuneam viziunea PSD de majorare a pensiilor, erau colegi din PNL care îmi cereau demisia", a continuat fostul ministru al Muncii.

"Nu pot uita că erau cât pe ce să nu voteze noua Lege a pensiilor pentru că prevedea majorări, sau nu pot uita că au făcut parte şi chiar au avut prim-ministru în guvernul din 2021, când nu au acordat niciun leu majorare la pensii. Mă bucur, totuşi, că au ieşit din logica anului 2010, când vedeau doar tăieri de pensii şi au introdus impozitarea pensiilor!", a mai spus Budăi.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. apai mai, buda eu sunt pensionar dar presimt ca in curand numai cu noi osa ramaneti in tara daca mai impartiti asa bugetul tarii

    Social democrația înseamnă faliment.

    1. Sistemul capitalist neoliberal globalist va însemna falimentul total al omenirii chiar în max câteva decenii se va ajunge la război mondial asta când robotizarea va fi generalizata și ăia 4 la sută din populația planetei care dețin toate resursele vor considera ca jumătate din populația planetei a devenit o cheltuială inutilă, fiindcă asta e capitalismul corporatist globalist o parte infimă din populația planetei deține tot resurse,bani etc iar restul fraierilor sunt sclavii lor și abia supraviețuiesc în România ilegalitățile ăstea sunt și mai profunde, viitorul va fi ori un sistem social corect și echitabil sau nu va fi viitor,de ce crezi ca peste 60 la sută din tinerii americani se declară anticapitaliști și doresc schimbarea sistemului actual? De ce oare?

    Inca suntem uimiti ca Budai mai poate sa deschida gura.

    Dar ,de ce nu, atata vreme ca super-hotomaca lu' Pandele, madam Fi-rea, vrea inapoi la ciolan. 

    Azilele groazei? Specialii cu pensiile lor nesimtite? Primaria capitalei in pragul falimentului? PUZ-ul cu mare cantec si...autorizatiile de construire acordate pe spranceana? 

    S-a uitat asa de repede? 

    "Ce înseamnă social-democraţia" in viziunea PSD? Un mare jaf la drumu' mare! 

     

    1. PSD nu are treaba cu social democratia sa fim seriosi ,este un partid condus de smecheri vanduti marilor corporatii ,patronatelor sau intereselor economice straine,unde ati vazut masuri efective de ajutorare a angajatilor de ex ,importa suta de mii imigranti ieftini din lumea a treia in timp ce angajatii romani sunt exploatati si discriminati de patroni si firme ,codul muncii este foarte putin respectat in romania ,aproape 1.5 milioane de persoane de varsta a treia fac foamea in romania dintr o pensie de 1200 lei iar sute de mii de varstnici nu au pensie deloc cica nu au cotizat destul deci hai sa omoram pe toti ,etc etc unde nai bii este aici social democratia sau echitatea sociala,psd in multe cazuri este mai liberal decat liberalii sa fim seriosi

    Noua lege a pensiilor face dreptate pentru catei adica pentru pensionarii pe baza de contributivitate.

    Dar dulaii? Cei cu pensii speciale? 

    Inainte de a se aseza in fotoliile guvernarii, atat liberalii cat si social democratii au promis eliminarea acestora. Veniti la guvernare au incercat diverse "modalitati" care stiau sigur ca vor esua in "hatisuri neconstitutionale". De ce? Pentru ca si politicienii sunt beneficiari ai acestor legi speciale si nu au dorit eradicarea lor. Adica? Stanga/Dreapta de ce nu modificati Constitutia in acest sens? Sa nu existe legi speciale de pensionare, sa nu existe pensii fara contributivitate. 

    De ce nu doriti sa "luati jucariile" CC, lasand-o fara obiectii? 

    Dle Budai cand ati fost "ministrul pensiilor" de ce nu ati avut o asemenea initiativa ca majoritate parlamentara necesara aveti.

    Nu e timpul pierdut! Vin alegerile? Promiteti asa! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb