Mass-media: "Geoană va efectua vizite oficiale în Bulgaria şi Constanţa"

T.B.
Internaţional / 10 noiembrie 2023

Mass-media: "Geoană va efectua vizite oficiale în Bulgaria şi Constanţa"

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, efectuează vineri o vizită oficială în Bulgaria, care va fi urmată sâmbătă de o deplasare la Constanţa, informează un comunicat al biroului său trimis AGERPRES, conform sursei precizate.

În Bulgaria, Mircea Geoană va avea întâlniri cu prim-ministrul Nikolai Denkov, ministrul Apărării, Todor Tagarev, şi şeful Statului Major, Emil Eftimov. Cu această ocazie, el va vizita Grupul de Luptă Multinaţional NATO staţionat la Novo Selo, transmite agerpres.

Ulterior, Secretarul general adjunct al NATO se va deplasa la Varna, unde va participa la discuţii cu oficiali bulgari şi ai NATO privind provocările de securitate din regiunea Mării Negre, precizează sursa citată.

La Constanţa, înaltul oficial va vizita Academia Forţelor Navale (AFN) "Mircea cel Bătrân", unde se va întâlni cu elevii şi studenţii din cadrul AFN, Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale "Amiral Ion Murgescu" şi Colegiului Naţional Militar "Alexandru Ioan Cuza" din Constanţa, menţionează agerpres.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Intr o perioada de criza energetica grava (din impunerea unor sanctiuni si decizii geo politice ) ,cand in sfarsit este o coalitie in Romania care incearca sa reduca dezechilibrele bugetare si de cont curent ,desi urmeaza alegeri si aceste creduceri sunt nepopulare ,ce face d Geoana ?! Cu ce a contribuit el recent la bunastarea poporului roman ?! Cu presiunile si intermedierea de inzestrare a armatei cu 32 F35 care vor fi poate fabricate undeva la sfarsitul secolului ,cu presiunea de a cumpara 32 de tancuri Abrams pe credit . Oameni buni , aceste angajamente se vor reflecta in bugetul viitor ,acolo unde sunt deja intepati cei care au de incasat cumulat salarii si pensii mai multe si mai bogate decat ne putem noi gandi , cei care au tras sforile sa ceara de la stat prin arbitraje trucate ,scheme frauduloase si contracte fraudulente miliarde si miliarde de dolari sau euro . Acele obligatii generate de (poate) coruptie si de manipulari prin ministere ca sa nu fie aparate drepturile statului ,deci obligatiile acelea vin . Nu e nevoie ca acel Angel din iad care populeaza acum ministerul apararii sa ne mai ingroape in alte datorii !

    se va caza la Vantu, in zona Constanta.

    Cine doreste , il poate vizita. 

    Un alt "Johannis" se pregateste ptr. Romania ??

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb