McCann PR s-a afiliat la reţeaua internaţională "Weber Shandwick"

Carola Ionescu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 8 mai 2006

McCann PR s-a afiliat recent la reţeaua internaţională "Weber Shandwick", una dintre cele mai reputate firme de relaţii publice din întreaga lume. Imola Zoltan, Managing Partner McCann PR, a declarat: "Am luat in considerare parteneriatul cu Weber Shandwick, ca un pas necesar în dezvoltarea agenţiei McCann PR. Suntem o firmă de PR independentă, cu o echipă extrem de eficientă, furnizăm servicii de co-municare integrate, perfect adap-tate atât pieţei româneşti cât şi standardelor mondiale în comunicare. Acest parteneriat plasează McCann PR la egalitate cu orice alt birou Weber Shand-wick din lume. Ceea ce înseam-nă ca trebuie să ne străduim şi mai mult de acum încolo."

În 2006, Weber Shandwick a deschis birouri în Polonia, Croaţia, Bosnia şi Herţegovina şi s-a afiliat cu companii din Româ-nia, Slovacia, Slovenia, Serbia şi Muntenegru, Letonia, Lituania şi Estonia. Prin extinderea semnificativă a reţelei, Weber Shandwick doreşte să îşi lărgească oferta de servicii către Europa Centrală şi de Est, îndreptându-se în special către pieţele cheie ale Noii Europe.

Pentru dezvoltarea în regiune, Weber Shandwick se bazează pe parteneriatul tradiţional la nivel mondial cu reţeaua McCann WorldGroup. Rolf Olsen, CEO al "Weber Shandwick" pentru Europa Continentală, a precizat: "Clienţii noştri internaţionali caută soluţii consistente şi, de cele mai multe ori, integrate cu celelalte discipline de comunicare."

"Weber Shandwick", cu sediul central la New York, este una dintre principalele reţele globale de companii de relaţii publice prezentă în mai mult de 100 de oraşe din peste 70 de ţări. Ariile de expertiză ale Weber Shandwick cuprind comunicare strategică de marketing, programe de relaţii cu mass media, comunicare cu autorităţile, consiliere de specialitate în comunicarea corporatistă. Weber Shandwick furnizează de asemenea advocacy advertising, web relations, cercetare şi comunicare vizuală.

Weber Shandwick este divizia de relaţii publice a The Interpublic Group of Companies (NYSE: IPG), una dintre cele mai mai mari agenţii de publicitate şi servicii de marketing din lume.

McCann PR a fost înfiinţată în 2004 ca departament de relaţii publice al BV McCann Erickson România. Din august 2004, McCann PR este entitate juridică independentă; în anul 2005, primul an întreg de activitate, McCann PR a înregistrat o cifră de afaceri de peste 430.000 de euro şi si-a dublat numărul de angajaţi. Clienţii McCann PR: Coca-Cola România, Coca-Cola Hellenic Botling Company România, Konika-Minolta, LaborMed Pharma, Walmark, Interbrew, Churchill View, Air Liquide Welding Buzău.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb