Siguranţa şi calitatea produselor sunt o prioritate pentru McDonald's România, conform unei declaraţii oficiale. În urma analizei realizate în restaurantul McDonald's din Feeria Băneasa, compania precizează că, simultan cu prelevarea probei de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), a solicitat prelevarea unei probe suplimentare din acelaşi lot de gheaţă de către un laborator certificat de Ministerul Sănătăţii pentru monitorizarea calităţii apei potabile. Potrivit rezultatelor acestei analize, gheaţa produsă în aparatul restaurantului respectă standardele în vigoare.
Toate echipamentele utilizate în restaurantele McDonald's respectă cele mai înalte standarde de siguranţă şi igienă, fiind supuse unor controale periodice care includ filtrarea apei şi igienizarea aparatelor de gheaţă. Echipamentele sunt certificate CE şi verificate constant pentru a asigura calitatea produselor oferite clienţilor.
Ca măsură suplimentară faţă de verificările recurente, McDonald's România a decis să solicite laboratorului certificat de Ministerul Sănătăţii efectuarea unor verificări suplimentare privind calitatea gheţii în toate restaurantele din ţară. Până la obţinerea rezultatelor acestor analize, compania a hotărât oprirea temporară a utilizării aparatelor de gheaţă, pentru a asigura clienţii că toate produsele respectă standardele de siguranţă.
Opinia Cititorului