MedLife achiziţionează pachetul majoritar al Centrului Medical Micromedica

V.D.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 6 noiembrie 2019

Sistemul Medical MedLife achiziţionează pachetului majoritar al companiei Centrul Medical Micromedica, unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii medicale private din Moldova, se arată într-un comunicat de presă al companiei remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Micromedica activează pe piaţa de servicii medicale private încă din 1995 şi oferă pacienţilor o gama largă de investigaţii, de la consultaţii multidisciplinare pentru peste 28 de specialităţi medicale şi servicii de laborator, la investigaţii imagistice complexe. Grupul are în componentă şase unităţi medicale situate în oraşele Piatră Neamţ, Bacău, Român, Bicaz, Roznov şi Târgu Neamţ, toate dotate cu echipamente medicale performanţe.

Potrivit reprezentanţilor companiei, în 2018 unitatea a înregistrat o cifra de afaceri de 18 milioane de lei.

Mihai Marcu Preşedinte şi CEO MedLife Grup a declarat: "Prin această achiziţie ne consolidăm poziţia în Moldova, fiind o zona de maxim interes pentru noi. Am început să contribuim la dezvoltarea acestei pieţe încă din 2014 odată cu inaugurarea unei clinici de mari dimensiuni în municipiul Iaşi. Ne-am completat ulterior serviciile de ambulator cu cele de laborator şi spitalizare de zi, oferind abonaţilor dar şi pacienţilor fee for service servicii medicale integrate. Odată cu această tranzacţie, adăugăm pe harta noastră alte 6 oraşe şi în felul acesta extindem şi mai mult graniţele pentru pacienţii din nord-estul ţării şi nu numai. Avem cea mai mare reţea de unităţi medicale proprii la nivel naţional fiind prezenţi deja în toate oraşele cu peste 150.000 locuitori. Din acest moment putem anunţă oficial că peste 95% dintre români pot ajunge în maxim o ora cu maşînă la o clinică sau spital MedLife. Suntem foarte mândri să reconfirmăm pe această cale investitoriilor şi acţionarilor noştri că am respectat promisiunea de a deveni un sistem medical privat alternativ de diagnostic şi tratament cu o infrastructură medicală naţională. Vom continuă să ne consolidăm poziţia şi sperăm să mai anunţăm şi alte achiziţii până la sfârşitul anului".

Ştefan Botez, Director General Centrul Medical Micromedica a declaraat: "Activăm pe piaţă de servicii mdicale de 24 de ani şi am încercat permanent să îmbunătăţim gama de investigaţii, oferind pacienţilor servicii de calitate. Pentru noi, parteneriatul cu MedLife reprezintă o etapă importantă în evoluţia companiei. Ne bucurăm că ne alăturăm grupului lider de piaţă, că ne aliniem la standarde înalte de calitate şi că vom beneficia de experienţă şi cunoştinţele atât medicale, cât şi de management".

Prin preluarea Centrului Medical Micromedica, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 26 de companii achiziţionate, ultima anunţată fiind spitalul Lotus Ploieşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb