MedLife achiziţionează pachetul majoritar Nord - Grupul Medical Provita

D.T.
Piaţa de Capital / 30 martie 2023

Mihai Marcu, Preşedinte & CEO MedLife Group şi Ovidiu Nicolae Palea, fondatorul Nord - Grupul Medical Provita

Mihai Marcu, Preşedinte & CEO MedLife Group şi Ovidiu Nicolae Palea, fondatorul Nord - Grupul Medical Provita

MedLife anunţă finalizarea tranzacţiei de preluare a 51% din pachetul de acţiuni al Nord-Grupul Medical Provita, după aprobarea Consiliului Concurenţei, potrivit unui comunicat remis redacţiei. Anunţul vine la cinci luni după încheierea noului parteneriat.

Conform comunicatului, ca urmare a finalizării acestei tranzacţii, managementul Nord îşi va păstra integral independenţa şi atribuţiile urmând să continue planurile de consolidare şi extindere pe baza unei strategii comune de dezvoltare, integrată la nivel naţional.

"Păstrarea fondatorilor în dezvoltarea ulterioară a business-ului reprezintă un deziderat important pentru noi, MedLife fiind nu doar operatorul care a finalizat cele mai multe achiziţii de preluare parţială sau integrală a unor companii medicale, dar şi grupul medical care s-a dezvoltat sistemic la nivel naţional, având la bază o comunitate solidă de antreprenori români. Împreună cu medici români, cu antreprenori români, cu management românesc şi resurse locale am reuşit să construim cel mai mare sistem medical privat din România care pune în centrul atenţiei nu doar calitatea şi excelenţa actului medical, dar mai ales binele pacientului", a declarat Mihai Marcu, Preşedinte & CEO MedLife Group.

La finalul anului trecut, Nord - Grupul Medical Provita s-a extins, conform sursei citate, şi în afara Capitalei, deschizând la Suceava o clinică multidisciplinară în valoare de 2,5 milioane de euro în cadrul căreia funcţionează un centru integrat de Terapia Durerii şi un centru integrat al sânului. Ambiţiile Nord de extindere nu se opresc, urmând să lanseze în Bucureşti, în următoarele luni, un nou spital medical privat.

"Acest parteneriat este, ȋn primul rând, ȋn beneficiul pacienţilor români. Ȋmpreună cu grupul MedLife vom reuşi să ne extindem mai rapid, să ne diversificăm serviciile şi echipa de specialişti şi să construim centre de terapia durerii ȋn cât mai multe judeţe din ţară. Vom consolida, de asemenea, abordarea multidisciplinară, pe care o promovăm ȋncă de la ȋnfiinţare, prin colaborarea cu noii colegi", a completat Ovidiu Nicolae Palea, fondatorul Nord - Grupul Medical Provita.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb