MELEŞCANU: "O demitere trebuie să aibă o bază"

I.L.
Politică / 29 mai 2019

Teodor Meleşcanu (Sursă foto: Facebook)

Teodor Meleşcanu (Sursă foto: Facebook)

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat în această seară, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că "preşedintele are dreptul să îşi exprime orice opinie, dar când vorbeşte despre o demitere trebuie să aibă o bază pentru a cere demisia cuiva nu doar pe bază de gânduri, întrebări, presiuni şi aşa mai departe". Meleşcanu a spus că nu demisionează.

Întrebat cine este vinovat pentru scandalul iscat în străinătate la alegerile europarlamentare şi referendum, ministrul de Externe a spus că vinovat de votul în străinătate este preşedintele Iohannis, scrie News.ro.

"La două săptămâni după ce am stabilit care sunt secţiile de votare, la propunerea ambasadelor şi la solicitările unor misiuni diplomatice de către un număr semnificativ de cetăţeni români, dânsul a anunţat că facem referendumul în aceeaşi zi. În consecinţă nu au putut să voteze toţi oamenii, mai ales în secţiile aglomerate (...). Nu eu am făcut secţiile de votare", a spus Meleşcanu.

"Nu facem nimic până nu vedem dacă este o vină şi la cine este vina, apoi ne pronunţăm. Rezultatul va fi foarte repede adus la cunoştinţa tuturor", a încheiat ministrul de Externe.

Preşedintele Klaus Iohannis solicită demiterea imediată a miniştrilor Carmen Dan şi Teodor Meleşcanu.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Pai mai bezmeticule !!! ce baza sa aiba dupa ce TU ai avut un esec in organizarea alegerilor.Ai vazut ce s-a intamolart in Diaspora.

    1. Acolo sunt deștepții luni Iohannis care au executat întocmai strategia. Să iasă cât mai mult scandal. Lucrul bine făcut, doar a promis în campanie.

      Te agiti degeaba cu postarile astea. Nu au efect (a se vedea rezultatul ultimelor alegeri).Esti un caraghios!

    Nu inteleg! De 30 ani politicienii sunt repetenti. Prin tot ceea ce au "reusit": infrastructura inexistenta,industrie distrusa si vanduta,turism muribund,agricultura facuta (cu pesticide,ingrasaminte,substan te chimice interzise) pe pamanturi cumparate de straini,sanatate ingropata,educatie in bataie de joc,credinta zdruncinata (distrugerea familiei ca piloc de baza al societatii si garantarea ei prin unirea hristica dintre barbat si femeie,scoaterea icoanelor din scoli),promovarea hotilor si furilor la rang de valori nationale,eliminarea din cadrul companiilor a oamenilor bine platiti care dau randament dar si cer drepturi si inlocuirea lor cu blegomani prost platiti si usor de arvunit,manipulare pe toate canalele media...

    ...si in pofida tuturor dovezilor,romanii au trimis in parlamentul european politruci ALESI de ei. 

    Popor roman,te felicit ptr prostia cu care din 2 in 2 ani iti crucifici copiii si ti i vinzi pe 33 de arginti: ciocoii noi (care v au furat mintea) au avut ce invata de la cei vechi. Si au vandut sufletul ptr a o duce ei mai bine. Nu voi,popor manipulat ce esti. 

    Te ai indepartat de Dumnezeu si nu I cunosti cuvantul. Ca de l ai stii ai vedea ca tot ce se intampla azi,s a ntamplat cu mii de ani in urma cand poporul hulea impotriva Domnului. Iar El ca sa i indrepte le dadea conducatori strambi la minte,suflet si fapte...sperand ca asa ei se vor intoarce prin rugaciune si lepadare de cele rele inapoi. Inapoi la radacini,la Cel ce a facut cerul si pamantul. 

    Ca acum,sa primim vizita dracului de papă. Asta ne mai trebuia,un alt aliat al masonilor si dracilor din vest si mai la est de noi. 

    Insa stiu ca Hristos cel viu si vesnic nu doarme. Ptr ruga celor putini care lacrimeaza numai de Domnul stiuti va indrepta acest popor la momentul potrivit. Fie isi va trimite in prooroc ca in vechime...avand curatenie morala totala asupra lui,fie va distruge prin foc,apa si cutremur RO. Nu de tot dar cat sa ne trezeasca. 

    Deja vedeti inundatii,in plina vara fenomene ce n a mai vazut neamul asta,grindina cat mingea de tenis de masa,culturi distruse,acoperisuri gaurite,parbrize sparte,case luate de apa...dar poporul nu vede. Traieste in bezna nesimtirii egoiste. 

    Nu i nimic...totul are o limita. Cu totii murim: si bogati si saraci. Cu totii vom ajunge sa dam socoteala ptr tot ce am facut aici. Multi spun ca e o gluma dar dovezile sunt atat de mari incat orb sa fi sa nu vezi. 

    Dumnezeu cu mila,pana la urma scapa cine poate. Sper sa mi se aprobe acest comentariu 

    1. cica "Papa drac" Oare cum ar fi tara asta daca ar avea conducatori care sa creada si in altceva decat in ei înșiși... Nihil sine Deo ar fi insemnat- iau o decizie dar nu cumva sa uit si de binele aproapelui meu.

      Nu cenzuram, nu aprob si nu dezaprob nici un comentariu.

      Exista un Regulament (de bun simt) al comentariilor. 

      Comentariile care nu-l respecta, sint eliminate.

      Atit. 

      Eh ,ce bine ar fi daca afirmatia de la 2.2. ar fi chiar 100% adevarata si nu ar exista - macar uneori -umori , idiosincrazii si partizanat !

      Europa e preocupata de amestecuri externe in alegerile ei .Nelasand diaspora sa voteze in voie s-a intamplat ca sa conteze voturile catorva de prin Dolj (poate moldoveni ,poate cumparati -nu stim ) astfel incat jolly jokarul permanent si pragmatic sa nu lipseasca de la masa de joc creeand pe aicea tensiuni lasate indiferente Tensiunile provoaca si instabilitati ...Cine doarme nu vede

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb