Membrii NATO doresc detensionarea situaţiei privind Tratatul Open Skies

G.M.
Miscellanea / 22 mai 2020

Jens Stolenberg

Jens Stolenberg

Ambasadorii statelor membre NATO au decis astăzi să încerce, prin dialog cu autorităţile de la Moscova, ca Federaţia Rusă să revină cât mai curând la respectarea prevederilor Tratatului Open Skies (Cer deschis), se arată în comunicatul de presă emis de alianţa militară.

"Suntem de acord cu faptul că toate părţile Tratatului Open Skies trebuie să-şi respecte angajamentele şi obligaţiile pe deplin. Toate ţările NATO respectă pe deplin dispoziţiile acestui tratat. Timp de mai mulţi ani, Rusia a impus restricţii de zbor care contravin tratatului, inclusiv limitări la survolarea zonei Kaliningrad şi restricţii în apropierea frontierei cu Georgia. Aplicarea selectivă de către Rusia a dispoziţiilor acestui tratat îl goleşte de conţinut", a declarat Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO.

Statele Unite au acuzat Rusia de încălcarea tratatului, iar preşedintele Donald Trump a declarat că americanii se vor retrage din acesta în urmâtoarele Cu toate acestea, oficialii americani ar putea să renunţe la decizia retragerii, dacă Federaţia Rusă ar respecta toate prevederile Tratatului Open Skies, se mai arată în documentul emis de alianţa militară nord-atlantică.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. NATO este arma FIAREI globaliste.

    Trump a făcut aceeași manevra pe care a făcut-o și în cazul OMS, s-a retras de la masa de joc, lăsând lumea "să se spele pe cap" cu astfel de instituții "mondiale" care servesc interese private, oligarhice. 

    1. mmm...nu chiar.

      NATO nu este nici o arma a nici unei fiare :)  

      legat de ce zici tu cu "Fiara" si toate cele conexe.... te sfatuiesc sa urmaresti noile inventii care apar si vor aparea in perioada 2020-2024 legat de ajutorul si functionalitatea solutiilor AI (artificial intelligence) in cazul tuturor entitatilor implicate in guvernarea tarilor, in general vorbind.  

      Urmareste AI. Vei intelege.  

      Lasa NATO, SUA, Rusia si alte prostii de genul asta. "Fiara" e cu totul altceva.  

      Ai un pic rabdare (pana in 4 ani) si vei intelege. De fapt vei vedea peste tot lucrul la care ma refer. Nu te vei stradui mult sa cauti pentru a gasi.

      SUA, NATO, Rusia, etc... sunt doar entitati ale "lumii vechi".

      ceva enorm de periculos si mult deasupra acestor structuri ale lumii vechi e in pregatire acum.

      va fi nevoie de mult curaj pentru a da piept cu asa ceva. Si nu e vorba de vechea logica a luptelor intre natiuni sau intre poli de putere. Va fi ceva impotriva oamenilor in general indiferent de nationalitate.  

      Pai asta e planul FIAREI, ți-ai răspuns singur. Iar NATO e brațul armat al FIAREI, sabia din mana dreapta, in mâna stângă fiind seringa cu cipul biometric de control generalizat al omenirii.

    nu sunt ingrijorat de aceasta situatie (relativ importanta).

    rusii nu sunt chiar atat de neinspirati cat sa faca un pas gresit.  

    ei stiu ce distrugere se va abate asupra lor in caz de decizie eronata. 

    eventualele implicatii ale unui raspuns militar din partea Rusiei vor "dainui" 2-3 luni maxim.  

    dar mai apoi Lumea va fi dezinfectata de sus in jos (si nu am sa explic ce inseamna asta - ar elimina factorul surpriza) de tot ce inseamna "Rusia" (si nu prin mijloace conventionale, fiti siguri).

    si Putin stie asta - de aceea va actiona cu multa intelepciune alegand non-actiunea in fata situatiei provocatoare a anularii tratatului "ceruri deschise".  

    1. rusii sunt acum provocati.

      daca actiunea rusilor e de fapt o non-actiune, situatia conflictuala se dezactiveaza de la sine in absenta escaladarii.  

      pacea de acum inseamna un razboi tacut impotriva provocarilor prostesti . 

      Ar trebui sa fii ingrijorat .Ca sa ajunga ,cu rachetele in occident trebuie sa rada tot din cale pana acolo.pentru asta Deveselu ne va fi fatal ,mii de rachete rusesti se vor avanta spre noi Nu stiu cate au mericanii aici dar linga noi,in est sunt multe.

      Tocmai pentruasta exisa DEVESELU,SA INTIRZIE UN EVENTUAL ATAC AL OCCIDENTULUI.

      Deveselu e altceva. E un avanpost al traficului de carne vie spre America - vezi cazul Gheorghe Dincă, la Caracal, nerezolvat nici acum, pentru că au intervenit americanii cu bocancii in ancheta. Rachetele alea nu sunt un scut ci o tzeapa americana înfiptă în curul românilor.

      legat de ce zici tu sa urmaresti exact ce se intampla in Turcia dupa ce va avea loc un cutremur masiv pe axa triunghiul Bursa- Izmir - Istanbul (Turcia)

      Romania e aparata in fiecare secunda.  

      Si nu de catre Deveselu ci de forte neconventionale active continuu. Va las sa va intrebati de ce covid 19 nu a facut ravagii - nu, nu a fost din cauza masurilor (legitime si luate cu celeritate, ce-i drept) luate de guvernul Romaniei. E vraiste ce se intampla in Rusia sau USA - cu sisteme sanitare totusi mai performante decat in Romania. Intrebati-va in continuare...

      p.s. Romanii din nordul vestul si sudul Europei sau din SUA sa se intoarca imediat acasa de tot - au fereastra de intoarcere deschisa pana in Sept 2020. Dupa aceea daca raman in afara Romaniei sunt expusi mortii. Visul de plastic al bunastarii lor din afara Romaniei a luat sfarsit.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb