MerchantPro: Elita eCommerce-ului se reuneşte la dotCommerce Digital Retail Forum

S.B.
Miscellanea / 27 aprilie 2023

MerchantPro: Elita eCommerce-ului se reuneşte la dotCommerce Digital Retail Forum

MerchantPro, platformă de soluţii Saas pentru e-Commerce, anunţă organizarea unui eveniment de eCommerce din România dedicat inovaţiei şi performanţei.

Intitulat dotCommerce Digital Forum, evenimentul va avea loc pe 15 iunie 2023, la Pentagon Events Hall şi va oferi participanţilor conţinut premium furnizat de lideri din industrie, dar şi networking exclusiv şi soluţii performante dedicate comerţului online.

Printre subiectele şi temele de discuţie propuse de organizatori în cadrul evenimentului se numără tendinţe şi provocări actuale din eCommerce, inovaţii şi tehnologii, securitatea datelor şi a tranzacţiilor, îmbunătăţirea experienţei de cumpărare, dar şi dezbateri despre viitorul eCommerce-ului, investiţii necesare, strategii şi soluţii.

Conceptul eventului porneşte de la dorinţa de a aduce împreună pe de-o parte magazine online de talie medie interesate de strategii noi de dezvoltare a business-ului, iar de cealaltă parte soluţiile şi companiile care pot facilita drumul comerciantilor către scalare. Abordăm însă lucrurile dintr-o perspectiva diferită, concentrându-ne pe a oferi participantilor acces la know-how-ul cu ajutorul căruia să îşi poată crea o viziune de business bine fundamentată. Ca sa simplific putin, stăm departe de paradigma rezultatelor rapide şi a succesului obţinut peste noapte şi ne orientăm în schimb către tematici din sfera inovaţiei şi a noilor tehnologii care schimbă regulile jocului, a leadership-ului şi a performanţei de business -precizează Arthur Rădulescu, CEO, Merchant Pro.

Conţinut premium, speakeri emblematici şi networking exclusiv

Printre tendinţele care se remarcă anul acesta în eCommerce şi care vor face obiectul dezbaterilor din cadrul evenimentului sunt investiţiile în automatizări, inclusiv pentru integrarea şi adopţia soluţiilor de inteligenţă artificială, precum şi creşterea performanţei magazinelor din perspectiva vizitatorilor, la nivel de storefront. A crescut interesul comercianţilor faţă de integrarea în magazinele lor online a unor soluţii de optimizare a proceselor şi operaţiunilor, inclusiv a unor sisteme de inteligenţă artificială precum precum ChatGPT, Google Translate sau Deepl, care vor permite comercianţilor să se diferenţieze faţă de competiţia lor prin conţinut şi personalizare.

Antreprenorii din online se orientează din ce în ce mai mult către îmbunătăţirea experienţei vizitatorilor site-ului, cu efect imediat în rata de conversie şi vânzări. Acum o platformă de eCommerce trebuie să fie, în primul rând rapidă, uşor de utilizat, să ofere o experienţă confortabilă de cumpărare pentru clienţi, dar şi oportunităţi de analiză şi testare agilă pentru comercianţi. Se conturează, astfel, o nevoie evidentă a comercianţilor de a investi în zona asta, de a fi la curent cu cele mai noi tehnologii, soluţii şi strategii care să le asigure evoluţia într-un mediu din ce mai competitiv. La acest eveniment se vor întâlni direct cu specialişti şi pot pleca acasă cu soluţiile care vor crea valoare pentru business-urile lor - mai spune Arthur Rădulescu.

Astfel, dotCommerce Digital Forum aduce o importantă dimensiune concretă, atât prin sesiunile de discuţii aplicate din agendă, dar şi prin accesul în zona Expo din cadrul evenimentului, unde participanţii pot avea interacţiuni directe cu reprezentanţii soluţiilor partenere.

Agenda evenimentului cuprinde prezentări ale unor soluţii inovative, precum şi dezbateri aplicate pentru creşterea performanţei magazinelor online. De asemenea, agenda include discuţii cu reprezentanţii unor magazine online relevante, care vor vorbi despre viziunea şi experienţa proprie în a construi o afacere de succes în eCommerce.

Astfel, participanţii la eveniment vor avea ocazia să interacţioneze cu reprezentanţi ai magazinelor online precum eMag, Libris, TheHome, dEpurtat.ro, Alura.ro şi ai altor business-uri online reputate. Vorbitori din partea TheMarketer, Innoship, Gun Media, Aqurate, MTH Digital sau Netopia vor dezbate soluţiile necesare pentru scalare optimizată a unei afaceri online.

Ziua va fi presărată şi cu momente de relaxare, iar experienţa dotCommerce se va încheia cu o Exclusive Cocktail Party pe terasa rooftop a locaţiei.

Evenimentul, dotCommerce Digital Forum, va avea loc pe 15 iunie 2023, la Pentagon Events Hall. Detalii şi biletele sunt disponibile pe pagina oficială a evenimentului, www.dotcommerce.ro, cu preţuri early bird, valabile până pe 8 mai, începând de la 39 euro.

Evenimentul este organizat de MerchantPro, platforma SaaS de eCommerce folosită de aproape 2000 de magazine online locale active şi este susţinut de TheMarketer, Innoship, Gun Media, Aqurate, MTH Digital, TBI Bank, Rosistem.

Ziarul BURSA este partener media al evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb