MIHAILO PODOLIAK, CONSILIER PREZIDENŢIAL UCRAINEAN: "Războiul cu Rusia ar mai putea dura între două şi şase luni"

M.G.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 4 iunie 2022

Mihailo Podoliak (Sursă foto: Twitter/https://twitter.com/podolyak_m/status/1499440266591232004)

Mihailo Podoliak (Sursă foto: Twitter/https://twitter.com/podolyak_m/status/1499440266591232004)

Consilierul prezidenţial ucrainean Mihailo Podoliak prognozează că războiul cu Rusia ar mai putea dura între două şi până la şase luni, relatează Agerpres, care citează dpa.

"Acesta (războiul - n.r.) s-ar putea prelungi între două şi până la şase luni", a declarat vineri seară Podoliak într-un interviu cu portalul rus de opoziţie Medusa.

În opinia sa, unul dintre principalii factori îl reprezintă capacitatea stocurilor de armament. Un alt factor hotărâtor este felul în care dispoziţia s-ar putea schimba în Europa, Ucraina şi Rusia.

Vor avea loc negocieri de pace doar dacă situaţia pe teren se va schimba şi Rusia nu va mai avea impresia că îşi poate impune condiţiile, a mai spus el.

Podoliak a avertizat că eventuale concesii teritoriale făcute Rusiei nu vor pune capăt războiului. Unele oraşe, precum Mariupol şi, în prezent, Severodoneţk, unde au loc acum lupte aprige, pur şi simplu nu mai există, a atras el atenţia.

Consilierul prezidenţial ucrainean a estimat pierderile Rusiei la circa 80.000 de oameni până în acest moment. În această cifră sunt incluse decesele din rândul armatei regulate, al separatiştilor proruşi şi al mercenarilor din grupul Wagner.

Podoliak a spus că, după un început dezastruos pentru Moscova, cu până la 1.000 de decese pe zi, pierderile actuale ale trupelor ruse şi ucrainene sunt "comparabile".

Recent, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a estimat pierderile zilnice din tabăra ucraineană la 100 şi până la 500 de morţi şi răniţi.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Razboiul v a mai dura cat vrea Russia, pana cand ocupa teritoriul dorit din Ukraina....

    1. De obicei un război se termina atunci când o resursa s-a epuizat. La ruși doar doua resurse sunt din abundentă, hidrocarburi și prostie.

      Resursa de prostie e și la ăia care au impresia că rușii au pierdut 80.000 de oameni.

      Până una alta, rușii au început războiul cu 160-200 mii de oameni. Spre deosebire de ucrainieni care au făcut mobilizare generală, fiind pare-se la al 4-lea val de recrutări, rușii luptă doar cu armata de "pace" (veni vorba). Dacă ar fi pierdut 40-50% din militarii cu care au început războiul în mod cert n-ar mai fi putut susține acțiuni ofensive.

      Cum încă înaintează ... cred că nu-i ne trebuie mult creier să concluzionăm că pierderile lor sunt mult mai mici decât ceea ce mestecă ucrainienii. 

      Ucrainienii mesteca in presa lor cifra de 30000 de rusi morti, daca iei in calcul 160-200 mii de oameni de care zic rusii, fara armatele din Lugansk si Donetsk, fara ceceni si wagneri si alti trepadusi, procentul de morti nu sare de 20%, pana la 40-50% mai lipsesc macar vreo 30000-50000 de morti dar cu perseverenta si multa prostie se face planul.

      CE-A SPUS LA TELEVIZIUNE , CHIAR ZILELE TRECUTE , PITICUL : IN TOATE REGIUNILE TARII NOASTRE , 700.000 DE MILITARI DE-AI NOSTRII , LUPTA IMPOTRIVA INAMICULUI !!!!!!!!!!!!!! CA OR FI MAI MULTI S-AU NU , ATATIA A MENTIONAT PITICUL , CA SANT !!! DEOCAMDATA !!! DACA RUSII N-AU MAI ADUS INTRE TIMP , INTARIRI NOI , AR INSEMNA CA 175.000 DE RUSI LUPTA INCA IN UCRAINA !!! MINUS CEI CAZUTI , CATI OR FI !!! IN NICI UN CAZ , CATI SPUN UCRAINIENII CA SANT !!!!!!!!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb