MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE (MAE) DESPRE REFERENDUMUL FAMILIEI: Votul în străinătate a început deja, la Auckland, Noua Zeelandă

Filip Bodoc
Politică / 6 octombrie 2018

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Votul în străinătate la referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei din 6-7 octombrie a început la Auckland, Noua Zeelandă, anunţă MAE.

Votul la referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei a început în afara ţării la Auckland, Noua Zeelandă, la ora 21,00, ora României (ora 7,00 ora locală), în secţia nr. 16, cea mai îndepărtată secţie de votare organizată în străinătate.

Potrivit MAE, după deschiderea secţiei de votare din Auckland, urmează să fie deschise secţiile organizate în Australia la Brisbane, Canberra, Sydney şi Melbourne, duminică, la ora 0,00, şi la Adelaide, duminică la ora 0,30, ora României.

În ansamblu, votul în străinătate se va desfăşura pe durata a 58 de ore. Raportat la fusul orar din România, procesul electoral din străinătate se va încheia luni, 8 octombrie, pe Coasta de Vest a SUA şi Canada (secţiile de votare de la Los Angeles, Seattle, San Francisco, Las Vegas, Sacramento, Phoenix şi Portland în SUA şi Vancouver în Canada) la ora 7,00, ora României.

Ministerul Afacerilor Externe a organizat la referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie 378 de secţii de votare în afara ţării.

Cele mai multe secţii de votare vor fi organizate în Italia (58), Spania (48), Republica Moldova (35), Statele Unite ale Americii (32), Marea Britanie (19), Franţa (15), Germania (14).

Lista secţiilor de votare organizate în străinătate la referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei este disponibilă aici: http://www.mae.ro/node/46944.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb