Ministerul Muncii: Aproape 55.000 de tineri angajaţi în 2023 prin ANOFM

S.B.
Miscellanea / 26 februarie

Ministerul Muncii: Aproape 55.000 de tineri angajaţi în 2023 prin ANOFM

Ministerul Muncii anunţă luni că 144.067 de tineri cu vârste sub 30 de ani au fost incluşi pe parcursul anului 2023 în măsuri active de ocupare derulate prin Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă, iar dintre aceştia, 54.759 de tineri au fost încadraţi în muncă, informează news.ro.

"Aproape 55.000 de tineri cu vârste sub 30 de ani angajaţi în 2023 ca urmare a măsurilor de ocupare derulate de MMSS. 144.067 de tineri cu vârste sub 30 de ani au fost incluşi pe parcursul anului 2023 în măsuri active de ocupare derulate de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale prin Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă. Dintre aceştia, 54.759 de tineri au fost încadraţi în muncă", a anunţat Minsterul Muncii.

Ministerul precizează că 49.010 tineri au fost încadraţi în locuri de muncă pe perioadă nedeterminată, 1.126 au beneficiat de prima de activare de 1.000 de lei pentru şomerii neindemnizaţi, 432 au beneficiat de primă de inserţie şi 542 au primit sprijin privind stimularea mobilităţii forţei de muncă (prime de încadrare, primă de instalare sau primă de relocare, după caz, pentru cei care s-au angajat la distanţe de mai mult de 15 km de domiciliu, respectiv mai mult de 50 km de domiciliu).

"Fiecare tânăr beneficiază de măsuri active personalizate, în funcţie de aptitudini, capacităţi şi nivel profesional. Ajutăm #tinerii şi să înceapă activităţi independente sau o afacere. Diversificarea şi dezvoltarea serviciilor şi politicilor publice în domeniul ocupării pentru a răspunde cât mai bine nevoilor pieţei muncii reprezintă priorităţi ale mandatului meu", a declarat ministrul Simona Bucura Oprescu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Asta cu șomajul ridicat la tineri,orice tânăr ar găsi de lucru foarte rapid dacă ar dori să lucreze,numai ca au pretenții uriașe și sunt total neserioși, întrebați pe patroni ce experiențe au cu ăștia din generația z?o problemă falsă promovată de escrocii ăștia de politicieni, în România ar trebui luate măsuri brutale împotriva discriminărilor ilegale și inumane pe piața muncii făcute pe bază de vârstă, aspect fizic,sex,sau boală fiindcă pe termen mediu acest fenomen fascist riscă să se transforme într un dezastru social, acum când șomajul este foarte redus evident și acest fenomen este mai redus dar dacă șomajul va crește va fi un dezastru social, codul muncii și constituția sunt grav încălcate aici , escrocii de politicieni nu iau nici o măsură in acest sens

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb