Ministrul Economiei: Avem în lucru propuneri legislative pentru combaterea fenomenului închirierii pe platforme on-line a structurilor de cazare neclasificate

A.F.
Politică / 2 august

Ministrul Economiei: Avem în lucru propuneri legislative pentru combaterea fenomenului închirierii pe platforme on-line a structurilor de cazare neclasificate

Ministrul Economiei Ştefan Radu Oprea anunţă, în urma unei întâlniri cu reprezentanţi ai Consiliului Consultativ al Turismului , că ministerul pe care îl conduce are în lucru propuneri legislative pentru combaterea fenomenului închirierii pe platforme on-line a structurilor de cazare neclasificate, conform unui comunicat remis redacţiei.

"M-am întâlnit cu partenerii din Consiliul Consultativ al Turismului pentru a discuta provocările pe care le au în acest moment.O preocupare pentru hotelieri este combaterea fenomenului închirierii pe platforme on-line a structurilor neclasificate. Avem în lucru propuneri legislative pentru combaterea acestora. Discutăm împreună toate ideile pentru că hotelierii simt concurenţa neloială, însă rezultatul trebuie să fie unul echilibrat care să susţină dezvoltarea turismului în România", precizează ministrul.

Totodată, el anunţă că pregătirile pentru participarea la târgurile internaţionale de turism din ultima parte a acestui an se află "în linie dreaptă şi au fost deja lansate discuţiile cu privire la evenimentele de profil la care România va participa.

"Dorim să ne pregatim cât mai bine pentru a maximiza efectele prezenţei noastre la aceste târguri. Pentru anul viitor au fost deja lansate discuţiile cu privire la evenimentele de profil la care România va participa. Membrii asociaţiilor patronale au ales ordinea târgurilor astfel încât, în funcţie de bugetul pe 2025, să nu fie ratat niciun târg important", afirmă Radu Oprea.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb