Ministrul educaţiei polonez spune că Polonia ar trebui să copieze legea anti-LGBT a Ungariei

J.P.
Internaţional / 29 iunie 2021

Ministrul educaţiei polonez spune că Polonia ar trebui să copieze legea anti-LGBT a Ungariei

Ministrul educaţiei din guvernul de la Varşovia susţine că Polonia ar trebui să copieze legea adoptată de Ungaria împotriva comunităţii LGBT, relatează Reuters, citat de Digi24.

Guvernele ultraconservatoare ale Ungariei şi Poloniei susţin că se luptă împotriva a ceea ce ele numesc "ideologia LGBT".

Într-un interviu acordat unei gazete conservatoare din Polonia şi publicat luni, Przemyslaw Czarnek a lăudat controversată lege adoptată în Ungaria la mijlocul lunii iunie.

"Acestă lege susţine că disciplinele şcolare care se referă la probleme de sexualitate nu trebuie să promoveze schimbarea de gen sau homosexualitatea. Ar trebui să copiem aceste reguli în întregime şi pe teritoriu polonez", a spus ministrul.

Czarnek este cunoscut pentru declaraţiile controversate şi atacurile la comunitatea LGBT. Anterior, el i-a numit "anormali" pe participanţii la un marş LGBT din Varşovia şi a spus că marşul este o "o insultă la adresa moralităţii publice".

Controversata legislaţie ungară a stârnit o dezbatere neobişnuit de aprinsă la summitul celor 27 de ţări de la Bruxelles. Legea a determinat 17 state membre, printre care Franţa, Germania, Olanda, Italia şi Belgia, să le scrie liderilor UE Charles Michel şi Ursula von der Leyen şi secretarului general al ONU Antonio Guterres (invitat la summit) despre necesitatea de a susţine valorile europene.

Premierul olandez, Mark Rutte, a fost foarte ofensiv, spunând că Ungaria, cu legea sa, nu mai are "nimic de făcut în Uniunea Europeană". El i-a spus lui Viktor Orban că, dacă nu-i plac valorile UE, ar trebui să activeze articolul 50 din tratat "care a fost creat în acest scop" şi să părăsească Uniunea - aşa cum au făcut britanicii, potrivit unei surse europene.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Da si Romania ar trebui sa faca la fel ca si Ungaria.

    1. Nu cred ca romania ar trebui sa copieze legea ungara.Odata cu aprobarea Raportului MATIC,de catre UE,in romania v-a creste vertiginos natalitatea.Odata pus in practica acest raport,foarte multi barbati romani isi vor schimba sexul ,vor ramane bortosi si vor contribui la cresterea natalitatii,mai ales in randul cuplurilor care nu au putut avea copii.Asa ca in curand o sa aflam ca IOHANNIS,CATU si CIOLOS,au devenit femei si vor fi si ei folositori romaniei prin nasterea unor copii.Chestia este ca cele trei femei,trebuie sa isi gaseasca niste masculi,sanatosi,vigurosi dar mai ales bine dotati intelectuali,pentru ca copii ce se vor naste sa nu mosteneasca viitoarele "mamice" din punct de vedere intelectual,ca atunci ele,ar fata degeaba.Dupa ce viitoarele "femei" descrise mai sus vor fata,ma astept ca in romania,medicii care se ocupa cu schimbarea de sex sa lucreze la foc continuu,intrucat in romania sunt foarte multi fatalai care mananca degeaba.SUCCESURI.!

    Tara lui Johannis a lui Ciolos si Barna voteaza impotriva ungariei. Tara lui Johannis, Ciolos si Barna doreste propaganda homosexuala pentru minorii ei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb