Ministrul Muncii anunţă majorări salariale din luna august

F.D.
Politică / 6 august 2022

Ministrul Muncii anunţă majorări salariale din luna august

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat că vor fi majorări salarile din luna august pentru sectorul bugetar, precizând că de creşteri vor beneficia şi angajaţii ministerelor Culturii, Transporturilor şi cei ai Institutului Naţional de Statistică, relatează News.ro.

"Începând cu luna august o să se acorde o pătrime din diferenţa dintre salariul de bază prevăzut de legea cadru nr 153/2017 pentru anul 2022 şi luna decembrie 2021", a declarat Budăi, astăzi, la Antena 3.

El a fost întrebat şi despre o majorare salarială pentru funcţionari din cadrul ministerelor Culturii, Transporturilor şi INS.

"Este un memorandum care a fost aprobat în Guvern pentru salariile din INS şi o echilibrare a ceea ce înseamnă salariile din ministerul Culturii ş Ministerul Transporturilor", a explicat ministrul Muncii.

Întrebat care este impactul bugetar al acestor măsuri, Marius Budăi a răspuns: "S-a făcut o analiză a tuturor bugetelor, s-a discutat cu aproximativ toţi ordonatorii de credite, în special cu ministerele. Aceste majorări salariale se vor acorda cu încadrarea în cheltuielile de personal aprobate prin legea bugetului pe fiecare ordonator principal de credite. Nu se vor acorda la rectificarea bugetară sume suplimentare".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Asta nu stie ce vorbeste! Cititi OUG si va cruciti!! Cei care, din toate ministerele implicate, chipurile lucreaza pt. fondurile europene (din care nu am luat mai nimic) vor primi salarii marite cu 50%!!??! (Astia, s-au facut listele, si sunt 40% din toata ciurda bugetara).Restul, din TOATE ministerele, primesc salarii marite cu 15%!! Pai sa mai stai in tara asta?

    Hoții ăștia au mărit taxele și impozitele pentru mediul privat pentru a putea mari salariile bugetarilor!!!! Bugetarii sunt doar politicienii, familiile, pilele și amantele acestora. Ar trebui sa de lansam o greva fiscala.

    1. Sunt curios totuși despre ce bugetari e vorba. Că pe la cei mai batjocoriți bugetarii ai țării de exemplu n-a prea ajunge măririle domnului ministru.

      Pai citeste pe Hotnews ordonanta si vei vedea ca sunt TOATE ministerele!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb