Ministrul pentru Mediul de Afaceri : Domeniul Inovării, finaţat prin programul de internaţionalizare

Roxana Vasile
Politică / 29 iulie 2018

Ştefan-Radu Oprea(sursa foto:Twitter)

Ştefan-Radu Oprea(sursa foto:Twitter)

Domeniul inovării şi al cercetării va fi finanţat prin programul de internaţionalizare, iar startul se va da după publicarea în Monitorul Oficial, în cursul săptămânii viitoare, a anunţat ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ştefan-Radu Oprea.

"Inovarea şi cercetarea este un domeniu pe care într-adevăr punem un accent foarte mare. Acesta a intrat ca şi domeniu în programul de internaţionalizare şi va fi finanţat de către program. Astfel, se va putea participa la târguri şi expoziţii, misiuni economice în nume propriu al unei companii şi cu firmele care sunt în zona de cercetare, inovare şi parte medicală" a precizat, ieri, ministrul pentru Mediul de Afaceri, într-o emisiune la Antena 3.

Acesta susţine că programul de internaţionalizare a fost restructurat profund, iar relaţia dintre antreprenori şi cei din ministerul pentru Mediul de Afaceri va fi prin intermediul calculatorului.

"Este un program care a fost restructurat profund, pentru că dintr-un sistem birocrat care cerea dosar foarte mare, acord de prefinanţare, decont cu facturi, cu cheltuială la virgulă, contract încheiat, şamd, acum ca şi propunere şi aşa va funcţiona, în momentul în care săptămâna viitoare va fi publicat în Monitorul Oficial şi se va da startul acestui program, într-un program cu sumă forfetară, extrem de simplu, în care relaţia dintre antreprenor şi cel care se află astăzi în instituţia Ministerului pentru Mediul de Afaceri va fi prin intermediul calculatorului, digital. Aşa ne dorim să fie şi aşa se va şi întâmpla", a adăugat Oprea.

Oprea a precizat că în luna august se vor deschide linii le de finanţare pentru programul de microindustrializare şi cel de creşterea capacităţii activităţilor comerciale.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb