MINISTRUL TURC AL APĂRĂRII HULUSI AKAR: "Războiul din Ucraina nu se va termina cu uşurinţă"

G.D.
Internaţional / 24 decembrie 2022

"Războiul din Ucraina nu se va termina cu uşurinţă"

Ministrul turc al Apărării Hulusi Akar estimează astăzi, în Ajunul Crăciunului, că războiul rus din Ucraina "nu pare să fie gata să se termine cu uşurinţă", relatează AFP, potrivit News.ro.

"Nu ar fi fals să spunem că, în pofida întregii noastre bunăvoinţe şi îndemnului la un armistiţiu, războiul riscă să continue în 2023", declară ministrul turc, a cărui ţară, un stat membru NATO, s-a poziţionat ca un actor neutru în conflictul armat dintre cei doi vecini de la Marea Neagră.

"Acest război nu pare să fie pregătit să se termine cu uşurinţă", recunoaşte el, într-o conferinţă de presă la Ankara, referindu-se la ajutorul pe care Occidentul îl acordă Kievului şi la hotărârea afişată de către Moscova.

Turcia a ajutat, împreună cu ONU, la încheierea unui acord privind exportul de cereale ucrainene din porturi ucrainene, a găzduit o întâlnire între şefii diplomaţiilor ruşi şi ucraineni la începutul războiului, în martie, şi negocieri între cei doi beligeranţi, la Istanbul.

"Îndemnăm la un armistiţiu, cel puţin un armistiţiu umanitar. Apoi, la un armistiţiu permanent şi după aceea la negocieri de pace", îndeamnă Hulusi Akar.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. In secolul XXl sa ataci fara nici un motiv un stat independent reprezinta un act criminal, barbar, comandat de un incult descreerat . Cum se va termina conflictul din ukraina ? Raspunsul e simplu ..... Teritoriile luate cu japca de barbarii rusi nu vor putea fi locuite . De ce ? Simplu . Cat vor fi ocupate de rusi vor bombardate de ukraineni si invers . Un acord de pace ? Va fi incalcat in secunda 2 de ambele parti . De ce ? Rusia nu va renunta la teritoriild anexate iar ukraina nu concepe sa i se ia din teritoriu. Solutia ? Barbarii rusi sa se retraga din toate teritoriile ukrainene . Inclusiv din din crimeia .

    1. Da, te referi la atacarea Afganistanului, Siriei de catre descreieratii si barbarii din SUA? Probabil ca da.

      Te referi la toate tratatele pe care mincinosii si ticalosii americani si vasalii lor le incalca? 

       

      November 23, 2019 - President Donald Trump announced Friday that the United States will be pulling out of the Intermediate-Range Nuclear Forces Treaty (INF), signed by President Ronald Reagan and Soviet leader Mikhail Gorbachev during the height of the Cold War. 

       

      3 days ago - US President Joe Biden addresses the White House Tribal Nations Summit at the Interior Department in Washington, US, November 30, 2022. ... The Iran deal, known as the JCPOA, is dead, President Joe Biden said last month, but the United States is not going to announce it. 

      2 weeks ago - German ex-Chancellor Angela Merkel reveals that in 2014, the Minsk agreements aimed to give Ukraine time to get stronger and for NATO to increase its support to the country in the face of Russia. 

      Daca tii cu rusii muta -te in rusia . Victorie ukraina!

      Si tu, daca tii cu Ucraina, mars pe front sa te bati cu rusii. Din vorbe, de pe un telefon, esti doar un luzar penibil. Daca ii urasti pe rusi, du-te si omoara-i!!

      Nu vreau sa omor soldati rusi . Si pe ei ii asteapta acasa poate taa , mama frati , o sotie sau copii . Stii oare cate familii din rusia sunt in doliu? Iti spun eu , peste 200. 000. Si in ucraina la fel dar cu precizarea ca soldatii rusi au ucis in ukraina civili in mod deliberat si nu accidental . De ce toate aceste atrocitati ? Pt ca barbarii rusi vor sa ocupe o tara libera si independenta ? Eu cred ca rusia va castiga exact cum a castigat hitler . De aceea iti zic tie celui care esti votant aur : muta-te in rusia . Eu votez alianta USR-REPER -FORTA DREPTEI si vreau ca rusii sa se retraga din ukraina .....URGENT

      Plavane, nu am nicio treaba cu AUR, nu ma intereseaza niciun fel AUR-ul, si ch ar daca s fi fost vitanta AUR, nu e treaba ta. Insa daca ai zis ca esti votanta USR, situatia se achimba dramatic. Ai toata compasiunea mea, cred ca poti sa gasesti niste psihiatrii buni care sa te poata salva. Votantii USR nu trebuie contrazisi niciodata ca cine stie ce crize de nervi fac si iti strica ziua.

      Daca o bagi si pe aia cu Kovesi care e cea mai tare, cazul e incheiat. Du-te !a Obregia!!! 

      Clar avem de-a face cu o HAURISTA. Forta USR! Cred ca si eu voi vota USR.

      Bre mUeSeRistule se vede ca votezi cu mUeSeRe dupa cum scrii analfabetule. Si dupa ce inghiti... cu polonicul.

      Inteleg ca n-ai prea trecut pe la scoala si la tine la shatra scrii cu h in fata A dar de ce tot inghiti rahat ca AUR tine cu rusia?  

      AUR tine doar cu romanii dar o sluga mUiStRista ca tine nu poate pricepe ideea de om liber!

      Votez AUR si ma bucur sa le fac in ciuda slugilor ca tine! 

      Si eu sunt curios daca etnicii astia de la shatre care vorbesc cu h in fata A voteaza cu hUSR sau cu mUeSeRe (cum ii alinta cei din AUR pe slugoii neomarxisti :)))

    Pana avem militari de sacrificat continua,

    lipsa totala de spirit crestin in acest conflict 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb