Minivacanţa de Sfânta Marie aduce un grad de ocupare de aproape 100% în Delta Dunării

F.D.
Miscellanea / 7 august 2022

Minivacanţa de Sfânta Marie aduce un grad de ocupare de aproape 100% în Delta Dunării

Jumătatea lunii august, care coincide cu sărbătoarea religioasă Adormirea Maicii Domnului este, de ani buni, perioada cea mai aglomerată în destinaţiile de vacanţă, iar Delta Dunării nu face excepţie. Datele centralizate de reprezentanţii Green Village Resort 4 din Sfântu Gheorghe, arată că în weekendul prelungit 12-15 august, gradul de ocupare va fi de aproape 100%, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, unul dintre motivele pentru care turiştii au ales Delta Dunării este legat de evenimentele cultural-artistice programate în cadrul cunoscutului Festival Internaţional de Film Independent "Anonimul", ce se va desfăşura în intervalul 8 - 14 august la Sfântu Gheorghe.

"În acest moment, conform rezervărilor pe care le avem, zilele de vineri şi sâmbătă sunt pline datorită Festivalului Anonimul; în zilele de duminică şi luni, gradul de ocupare depăşeşte 90%. Pentru a veni în întâmpinarea turiştilor, am creat pachetul special < < O noapte de blues > >, ce include, pe lângă două nopţi de cazare cu mic dejun pentru două persoane, şi biletele la concertul trupei The Nightlosers din 14 august", declară Octavian Moldovan, Director General Green Village 4 Resort.

În general, turiştii care aleg Delta Dunării ca destinaţie pentru vacanţa de vară sunt atraşi de plajele sălbatice de la Sfântu Gheorghe, precum şi de numeroasele experienţe de care pot avea parte aici (excursii cu barca pe canale, explorarea deltei într-un caiac, bird-watching etc.). Tocmai de aceea, delta rămâne o destinaţie căutată şi după mijlocul lunii august, dată considerată vârful sezonului estival; rezervările efectuate până în acest moment indică un grad de ocupare de aproape 100%. În ceea ce priveşte tarifele, acestea vor scădea cu aproximativ 10% după data de 10 septembrie.

"Sperăm ca până la finalul sezonului estival să recuperăm pierderile înregistrate până acum, de aproximativ 10%, generate, în principal, de incertitudinile legate de conflictul din Ucraina. Pe de altă parte, un alt factor ce a dus la scăderea numărului de turişti în destinaţiile interne în ansamblu, nu doar în deltă, a fost redeschiderea graniţelor şi posibilitatea de a călători în străinătate fără restricţii după doi ani de pandemie, o situaţie de care au vrut să profite cât mai mulţi români", afirmă Octavian Moldovan.

În schimb, numărul turiştilor străini care vizitează delta nu a revenit la nivelul de dinaintea pandemiei; de exemplu, pentru minivacanţa de Sfânta Maria, la Green Village Resort 4 sunt până în zece rezervări de sejururi efectuate din ţări precum Germania, Polonia şi Marea Britanie, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb