Minvest Roşia Montană, de la Investiţii, înapoi la Economie

F. A.
Politică / 25 noiembrie 2013

Compania Minvest Roşia Montană, înfiinţată de Guvern pentru a se ocupa exclusiv de proiectul Roşia Montană, a fost transferată de la ministrul delegat pentru Investiţii, Dan Şova, la Ministerul Economiei, potrivit surselor de presă.

Decizia a fost luată pe motiv că Dan Şova "şi-a încheiat misiunea" prin redactarea unei legi pe această temă, percizează aceleaşi surse.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. sa porneasca odata proiectul asta, ca avem nevoie de investitii, de bani la bugetul de stat. degeaba plimba Minvestul de la un minister la altul daca nu se si porneste mineritul!

    Politicienii trebuie sa constientizeze faptul ca acest Proiect este benefic pentru Romania, iar prin noul acord cu statul roman, statul castiga aproape 80% din veniturile proiectului!!!

    Sunt garantate sume clare pentru investitia in patrimoniu si exista fonduri de garantare a mediului foarte bine trasate!!!

    Porniti Proiectul pentru ca zona sa reinvie, stimati politicieni! 

    Toata tara are nevoie de investitii. O tara nu se poate guverna populist, cu gandul numai la voturi si la ce o sa faca lumea la prezidentiale daca aprobi proiecte nepopulare.

    Guvernantii sunt pusi acolo sa ia decizii in interesul national, chiar daca lumea nu pricepe acum cat de importante sunt investitiile pentru tara. Cand esti in deficit bugetar si ti-au scazut investitiile straine de 20 de ori, nu mai conteaza cat de nepopular esti, trebuie sa faci ceva pentru tara ta. Domnilor, lasati ciolanul ala putin si dati drumul la investitii, ca n-o sa va foloseasca la nimic daca deveniti stapani peste o tara falita... 

    Avem nevoie de industrie si investitii straine in tara asta! Nu mai inteleg de ce nu se da drumul proiectului asta odata! Avem nevoie de minerit!

    Cred ca e de-ajuns, s-a facut transferul,acum sa se ia o hotarare definitiva, ca Rosia Montana nu se poate salva printr-o eterna amanare sau proteste, ci printr-o investitie majora

    A venit momentul ca proiectul de la Rosia Montana sa porneasca. Desi au loc tot felul de jocuri politice ca si acesta cu transferul de la un minister la altu a Minvest Rosia Montana am mare incredere in USL ca va da aprobarile necesare demarari acestui proiect.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb