Mircea Geoană : "Acest monopol al partidelor tradiţionale trebuie să înceteze"

A.D.
Politică / 3 octombrie

Fostul secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană a declarat azi, că în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale, va propune schimbarea modului în care sistemul electoral funcţionează în România, informează Agerpres.

"Sunt extrem de fericit şi recunoscător pentru că aproape jumătate de milion de românce şi de români ne-au acordat încrederea. Este un merit şi al acestei formidabile echipe de voluntari şi voluntare din Mişcarea România Renaşte. Sute şi mii de voluntari au strâns cu un efort considerabil aceste semnături. (...) Nu este uşor pentru un candidat independent să facă acest demers. Procedura este anevoioasă, trebuie să ceri cetăţenilor să-ţi dea adresa, CNP-ul şi toate informaţiile pe care foarte mulţi cetăţeni sunt foarte rezervaţi să le dea pentru că nu au încredere în statul român", a spus Mircea Geoană, după depunerea la sediul BEC a listei de semnături pentru candidatura la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

El a anunţat că a depus Registrul 176 şi "în format de semnătură digitală" si a adăugat că în mod normal, n-ar fi trebuit să existe sute de cutii şi de hârtii, birocraţie şi maculatură, ci semnăturile să fie depuse, conform legii, pe un simplu stick.

Opinia Cititorului ( 3 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Abandonarea Romaniei de catre aliati in anii 45, a determinat initierea de catre KGB-ul rusesc si succesul instaurarii in Romania atunci, a unui sistem de conducere si control a vietii sociale, (politice) si economice, prin care, un grup restrans de indivizi, violenti, necinstiti, lipsiti de omenie, neducati si abjecti, criminali fara scrupule, slugi ai ocupantului, cunoscut de romani sub numele de "fortele de securitate", securitatea, a acaparat prin violenta, terorism si crime puterea si controlul Romaniei si prin promisiuni ispititoare de dreptate sociala si egalitate si.. a determinat cetatenii pauperi, majoritari atunci, sa adere si sa actioneze sub comanda lor in organizatia care s-a numit in final, in anul 1989, Partidul Comunist Roman.

    Acest Partid fara valoare politica, artificial, cu reguli de functionare idei si percepte politice cretine, impuse, duse pana la marginea infantilismului, caraghios si fara credibilitate, impopular, a fost de la constituire un paravan pentru Securitate, paravan constituit insa din oameni care, in mare majoritate au fost oameni cinstiti, corecti si drepti, care au crezut in dreptare, egalitate, in "Codul Etic Comunist, ca sistem de norme drepte si corecte, aproape religioase, paravan in spatele caruia securitatea urmarea, schingiuia, teroriza si ucidea oameni, jefuia si batjocorea cetatenii acestei tari, jefuia si batjocorea poporul roman si Romania.  

    Securismul a fost asadar deasupra "Comunismului" Securitatea a fost forta care a determinat, care a lansat caraghiosul "Partid" Comunist, in realitate parghia lor de control a societatii romanesti.  

    Este un infantilism insa sa credem ca totul s-a sfarsit odata cu trecerea PCR in afara legii.  

    Sistemul KGB-ist din Rusia a supravietuit si, prin KGB-istul Putin conduce cu mana de fier in Rusia.  

    Crede cineva ca Securitatea din Romania a disparut odata cu "revolutia"? Dimpotriva.  

    Ca si in Rusia, Securitea, copil al KGB-ului a fost pregatita sa faca fata si unor astfel de situatii. Chiar daca Partidul Comunist Roman, organizatia paravan a Securitatii a fost abandonata de toti, asemenea situatii au fost prevazute si Securitatea avea planuri de contracarare.  

    In realitate nu are importanta cum se numeste partidul paravan, important este ca cel care il conduce sa fie in slujba Securitatii.  

    Pana acum, este o realitate evidenta ca, in afara de Constantinescu, toti presedintii au fost in slujba lor.  

    Pana acum PNTCD, a fost singurul partid pe ai carui conducatori Securitatea nu a reusit sa-i controleze. Securitatea insa a reusit aproaope sa distruga, PNTCD -ul. Securitatea a determinat prin propaganda lor murdara ca romanii sa perceapa PNTCD-ul, ca fiind un partid antinational, nociv si toxic pentru neamul romanesc.  

    Si, aici domnule ai dreptate.  

    "Acest monopol al partidelor tradiţionale (controlate de Securitate) trebuie să înceteze"  

    Romanii trebuie sa aleaga un presedinte al lor, patriot, cinstit si drept, precum a fost Constantinescu si pe ei sa-l apere in fata Securitatii si sa-l sprijine pe deplin. Sistemul nu mai trebuie lasat sa-l invinga pe niciun Presedinte al romanilor. Romanii trebuie sa-si aleaga un presedinte al lor, nu un hot ca cei precedenti, impusi de Securitate. Si trebuie sa aleaga si un partid, o forta politica necontrolata de acesti dusmani ai poporului  

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

    Daca nu pricepeti sa alegeti doar candidati independenti care au domiciliul in circumscriptia pentru care voteaza. Scurt.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

    Politica e pe bază de partide.

    Ca_candidat independent trebuie să fii deosebit din cale-afară și să fi dat dovadă de caracter. 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5085
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2942
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9133
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.6722

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb