Mircea Ionescu Quintus: Theodor Stolojan nu poate primi, în prezent, nici o funcţie în PNL

Ziarul BURSA #Politică / 25 iulie 2005

Preşedintele onorific al Partidului Naţional Liberal (PNL), Mircea Ionescu Quintus, a declarat, ieri, citat de Rompres, că, dacă revine în PNL, Theodor Stolojan nu poate ocupa o funcţie de conducere deoarece toate sînt ocupate. Statutul partidului prevede că, între două congrese, dacă o persoană renunţă la o funcţie de conducere, locul respectiv este ocupat de supleant, a explicat Quintus, adăugînd că Stolojan ar putea în prezent obţine o funcţie în PNL doar în cazul convocării unui congres extraordinar, idee care nu a fost susţinută de nici unul dintre şefii de filiale liberale care au participat la reuniunea de vineri seara cu premierul Călin Popescu Tăriceanu.

"Theodor Stolojan ne-a lăsat în vînt într-o situaţie foarte grea, iar Călin Popescu Tăriceanu a trebuit să gestioneze situaţia şi a făcut-o foarte bine", a opinat Quintus, precizînd că singura posibilitate a lui Stolojan de a ajuta în acest moment partidul este de a primi conducerea unui minister la apropiata remaniere guvernamentală.

În altă ordine de idei, Quintus susţine că revenirea lui Stolojan nu are o amplă susţinere în partid pentru că mulţi se întreabă ce se va întîmpla dacă acesta va abandona din nou prim-planul politicii din cauza problemelor de sănătate. În schimb, după cum a spus Quintus, Tăriceanu are o susţinere largă în PNL, lucru dovedit şi la întîlnirea de vineri. "Sînt cîţiva nemulţumiţi, dar motivele acestora sînt că nu au primit funcţiile pe care le doreau", a precizat Mircea Ionescu Quintus. Acesta l-a criticat pe fostul preşedinte al liberalilor Valeriu Stoica pentru că "a făcut mai multe demersuri nefavorabile pentru PNL, printre care propunerea de fuziune cu PD, iar acum iscă, prin gesturile sale, numai discuţii care nu aduc servicii partidului". Quintus a apreciat totuşi că Stoica este un bun jurist, dar dovedeşte că este străin de interesele partidului şi nu cunoaşte statutul acestuia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb