Mitiska REIM deschide unul dintre cele mai sustenabile parcuri de retail din România

R.S.
Miscellanea / 11 octombrie

Mitiska REIM deschide unul dintre cele mai sustenabile parcuri de retail din România

Mitiska REIM, principalul investitor specializat în parcuri de retail din Europa, a anunţat astăzi deschiderea unui nou parc de retail în oraşul Piteşti, România, unul dintre cele patru noi proiecte de dezvoltare planificate de Mitiska REIM pentru piaţa românească în următorii doi ani, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Noul Pitesti Shopping Park are ca ancoră principală un supermarket Kaufland de 5.700 m², deţinut în proprietate, şi include 15 unităţi comerciale cu o suprafaţă totală închiriabilă (GLA) de 17.285 m², oferind locuri de parcare pentru 392 de maşini şi 12 staţii de încărcare pentru vehicule electrice. Situat convenabil pe unul dintre principalele bulevarde ale oraşului şi în apropierea autostrăzii A1, noul parc de retail oferă o gamă variată de mărci naţionale şi internaţionale, inclusiv TEDi, Pepco, KiK, sala de fitness Clever Fit, şi primul magazin Leroy Merlin şi primul drive-through Burger King din oraş, potrivit comunicatului.

Dezvoltat în numele fondului FRI 2 şi în parteneriat cu Square 7 Properties, acest nou proiect este primul dezvoltat de Mitiska REIM în România care include panouri solare pe acoperiş, destinate să asigure majoritatea necesarului de electricitate al centrului, şi primul care vizează o certificare BREEAM "Outstanding". Finanţarea dezvoltării parcului de retail a fost oferită de Erste Group AG.

Clemens Petschnikar, CEO al Square 7 Properties, a comentat: "Pitesti Shopping Park este cel mai sustenabil parc de retail dezvoltat de noi în România până în prezent. Oferă cumpărătorilor un centru complet de convenienţă, care cuprinde produse alimentare, bricolaj, modă şi produse la preţ redus, precum şi restaurante, o farmacie şi o sală de sport. Proiectat pentru a obţine certificarea BREEAM "Outstanding', acesta este pe cale să devină unul dintre cele mai sustenabile parcuri de retail din România."

Tomas Cifra, director general al Mitiska REIM pentru România, Cehia, Slovacia şi Bulgaria, a declarat: "Acest nou parc de retail continuă programul nostru de investiţii în România, pentru a răspunde cererii în creştere pentru infrastructură de retail de proximitate, modernă şi sustenabilă, din partea comercianţilor, cumpărătorilor şi investitorilor. Avem o gamă largă de oportunităţi de investiţii în piaţa românească, care acoperă parcuri de retail, proiecte industriale uşoare multi-let şi logistice urbane, în timp ce continuăm să atragem investiţii suplimentare pentru noul nostru fond, MEREP 3."

"Felicităm echipa Piteşti Shopping Park pentru reuşita acestui proiect. Suntem mândri că Leroy Merlin este unul dintre primii retaileri care şi-au deschis porţile în acest parc comercial, marcând un moment strategic important pentru noi -  primul magazin Leroy Merlin din Piteşti şi al 22-lea din România. Am investit pasiune, resurse şi know-how, cu un obiectiv clar: să le oferim argeşenilor produse variate pentru case fericite, preţuri mici în fiecare zi şi servicii de calitate. Iată că începând din octombrie suntem parte a  comunităţii locale şi avem şansa de a contribui zi de zi la la îmbunătăţirea experienţei de cumpărare din regiune", declară Christian Musceleanu, Director Expansiune Leroy Merlin România, conform comunicatului.

"Kaufland România îşi extinde prezenţa la nivel naţional şi deschide al treilea magazin din oraşul Piteşti, în incinta Shopping Park Piteşti. Prin această investiţie, compania noastră ajunge la o reţea naţională de 182 de hipermarketuri şi creează 70 de noi locuri de muncă." a declarat Valer Hancaş, Director Corporate Affairs Kaufland România. "În linie cu angajamentul companiei faţă de protejarea mediului, noul magazin Kaufland din Piteşti integrează sisteme de colectare separată şi continuă iniţiativa prin care ne propunem să contribuim la reducerea poluării în mediul urban, prin plantarea a 1500 de puieţi din 10 specii diferite, în parcarea hipermarketului."

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb