Mobexpert foloseşte soluţia Alpha PhonePOS, furnizată de Alpha Bank România

G.U.
Bănci-Asigurări / 20 septembrie 2021

Mobexpert foloseşte soluţia Alpha PhonePOS, furnizată de Alpha Bank România

Alpha Bank Romania şi Mobexpert îşi extind parteneriatul existent, banca punând la dispoziţia celui mai mare retailer românesc de mobilier şi decoraţiuni aplicaţia Alpha PhonePOS, cea mai avansată soluţie de plată la livrare existentă pe piaţă (Tap to Phone), conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Prin intermediul acestei noi tehnologii, clienţii Mobexpert care vor plasa o comandă online şi care va fi livrată cu flota proprie a retailerului, vor avea posibilitatea să achite contravaloarea comenzii la livrare, folosind cardul de debit sau credit, ori alte dispozitive echipate cu tehnologie NFC, precum telefonul, ceasul sau brăţara inteligentă.

"Ne place să rămânem permanent conectaţi cu clienţii noştri şi ne dorim să le facem experienţa de cumpărare cât mai plăcută, mai facilă, dar şi în condiţii de maximă securitate. De aceea, anul acesta am introdus noul serviciu de plată cu cardul la livrare a comenzilor plasate pe mobexpert.ro, împreună cu Alpha Bank. Era un serviciu care lipsea, iar acum clienţii Mobexpert pot plăti ramburs atât numerar, cât şi cu cardul în momentul livrării. Partenerii noştri de la Alpha Bank au venit cu acest serviciu inovator de plată cu ajutorul telefonului mobil care este extrem de bine securizat şi care a îmbunătăţit şi activitatea echipelor noastre de livrare şi montaj", spune Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Potrivit sursei citate, aplicaţia este disponibilă la nivel naţional, pentru toată flota de livrare proprie, astfel, clienţii Mobexpert vor avea acces la o modalitate flexibilă de a face plăţi în deplină siguranţă, în linie cu standardele din industrie pentru tranzacţiile contactless, similare unui terminal POS clasic şi asigurând procesare rapidă şi acces la istoricul plăţilor.

"Ne bucurăm că parteneriatul de lungă durată pe care îl avem cu Mobexpert se extinde prin implementarea unei tehnologii inovatoare. Soluţia Alpha PhonePOS a fost dezvoltată pentru acoperirea unor cerinţe specifice venite din partea comercianţilor pentru care mobilitatea este esenţială. Mobexpert este unul dintre cele mai puternice branduri româneşti, permanent preocupat de îmbunătăţirea experienţei clienţilor săi şi suntem onoraţi să putem contribui la atingerea obiectivelor sale din zona transformării digitale", a declarat Cristian Dragoş, Vicepreşedinte Executiv Retail.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb