Moderna anunta un acord incheiat cu Guvernul Marii Britanii pentru a furniza vaccinul mRNA impotriva COVID-19

A.B.
Comunicate de presă / 17 noiembrie 2020

Moderna anunta un acord incheiat cu Guvernul Marii Britanii pentru a furniza vaccinul mRNA impotriva COVID-19

Moderna anunta un acord incheiat cu Guvernul Marii Britanii pentru a furniza vaccinul mRNA impotriva COVID-19 (mRNA-1273), daca acesta este aprobat, transmite un comunicat de presă.

· mRNA-1273 ar putea fi disponibil pentru populatia Marii Britanii chiar incepand din martie 2021

"Apreciem colaborarea cu Guvernul Marii Britanii, precum si cu multe alte guverne si parteneri cheie din intreaga lume," a declarat Stephane Bancel, CEO al Moderna. "Timp de aproape un deceniu Moderna a investit in crearea si dezvoltarea unei platforme noi pentru dezvoltarea si productia unei noi clase de vaccinuri bazate pe mRNA. Suntem mandri de progresele obtinute, inclusiv prima analiza pozitiva din Faza 3 a studiului COVE recent lansat. Pe masura ce avansam cu dezvoltarea clinica a mRNA-1273, acesta continua sa fie un moment esential pentru noi toti."

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. E absolut dubios de ce guvernele comanda anticipat vaccinuri insuficient testate fără să oblige corporațiile producătoare să încheie asigurări de răspundere civilă (gen RCA) pentru efecte secundare la oameni in urma vaccinării.

    intrebare de milioane de puncte:

    cum a ramas cu legaturile dubioase de felul urmator : la Moderna au interese si sunt actionari direct si prin terte parti atat pseudo-doctorul "Mengele" Fauci si Bill Gates (ca si la alte 6 companii farmaceutice inscrise in cursa pt realizarea unui vaccin impotriva virusului covid 19 construit in laborator in urma studiilor echipei dr Fauci) ... 

    Bill Gates si sotia Melinda au directionat sume impresionante catre Fauci si aria cercetarii familiei de virusuri Corona in ultimii 6 ani ... lucky guess ? Nu, deloc. Doar plan bine pus la punct.  

    Este oare o mare intamplare ca virusul covid 19 a scapat fix la Wuhan (China) unde echipa lui Fauci migrase din SUA dupa interzicerea de catre CDC a studiilor genetice asupra familiei de virusuri Corona? ...si fix in piata umeda aflata la 800 metri de cladirea unde echipa lui Fauci isi desfasura studiile ?  

    Toate , dar absolut toate informatiile sunt verificabile cu google, una cate una.  

    Inca o data amintesc ca eu NU o sa ma injectez cu posirca lor de virus care nu e vaccinul clasic, cunoscut de noi toti. E bazat pe alta tehnologie , una care se bazeaza pe editarea artificiala a ARN-ului la nivel celular - in fiecare celula a corpului celui injectat. Si companiile producatoare nu isi asuma (NICI UNA!) responsabilitati juridice legate de eventuale probleme in urma administrarii produsului.  

    Adica daca te injectezi o faci pe propria ta responsabilitate.  

    Spor la editat ARN cu vaccinul d-rului "Mengele" Fauci !

    Eu nu ma injectez cu mizeria lor! Prefer sa dau coltu'de la virus dar eu nu bag magaria lor in mine sa ma (re)editeze la nivel celular!  

    1. desigur tampitii care nu au invatat biologie si genetica la scoala se vor duce la vaccinul anti-COVID19 ca la Sfantul Graal si ca la Sfanta Biblie !

      ca ce e aia "editare ARN" ?  

      cum adica "ma schimba la nivel celular"?  

      le doresc macar sa nimereasca un wikipedia cu explicarea diferentelor dintre arn si adn si date despre biochimie celulara. . . sau sa citeasca despre explicatia modului in care actioneaza un virus versus cum actioneaza un vaccin clasic.  

      si poate (doar poate!) atunci vor intelege ca virusul bazat pe tehnologie mRNA (ARN migrator) e o cu totul si cu totul alta mancare de peste decat un nenorocit de vaccin antiviral clasic!  

      p.s. pentru o intelegere in cadru mai amplu in legatura cu introducerea noii tehnologii mRNA (care editeaza ARN-ul migrator si in legatura directa si ADN-ul) am rugamintea sa va rupeti 1-2 ore din vietile voastre in general lipsite de sens si sa cautati pe google urmatorii termeni :  

      God Gene wiki  

      VMAT2 gene mystical religious experience  

      p.p.s. pont major: prin acest vaccin si vaccinurile care vor mai veni (tot bazate pe tehnologie genetica antivirala) SE RUPE LA NIVEL CELULAR UMAN LEGATURA CU DUMNEZEU! Si o sustin stiintific (cautati ce v-am zis si cititi in engleza) nu cu aberatii de "asa mi se pare mie", "asa cred eu" ... etc.  

      Va las placerea de a cauta singuri!  

      mRNA influenteaza prin afectarea genei VMAT2 la nivel celular.

      Vi se taie legatura cu divinitatea si nici macar nu o s-o stiti si veti fi redusi la o turma globala de animale pastorite de niste satanisti! 

      si da , desigur , niste oameni cu largi aspiratii de animale pastorite vor zice... fake news! beee! e fake news! beeeheeeee! ... ca oile!

      eu va sfatuiesc sa sapati dupa informatie inainte de a zice orice.  

      Sapati asa cum am sapat eu dupa informatie!

      tineti minte: VMAT2 gene - gena divinitatii. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb