Modificări în consiliile de administraţie ale RATB şi RADET, aprobate de noua majoritate din CGMB

E.D.
Companii / 30 aprilie 2014

Consiliul General al Municipiului Bucureşti are, de ieri, o nouă majoritate, care este formată din PSD, PC şi PPDD şi care a aprobat, într-o şedinţă de îndată, modificări în componenţa consiliilor de administraţie ale RATB şi RADET, din care fac parte trei, respectiv doi membri noi.

Astfel, în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), noii reprezentanţi ai CGMB sunt Claudiu Ştefan Leonida Adam, Marin Popescu şi Anca Alexandrescu, aceştia înlocuindu-i pe Florentin Gabriel Tudorache,Daniela Florea şi Răzvan Emil Theodor Teodorescu. Alături de cei trei membri noi, în CA al RATB au fost menţinuţi Dumitru Radu, Dorel Macovei şi Ovidiu Pîrvuţ.

Consiliul de Administraţie al Regiei de Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) are, de marţi, doi membri noi - Silviu Costache şi Stelian Gherghiceanu -, care se alătură lui Costin Berevoianu, Valentin Timnea, Robert Seremeta şi Gheorghe Amzar, toţi patru menţinuţi ca membri. Din CA al RADET nu mai face parte Marian Agiu.

Cele două consilii de administraţie au mandat interimar până când vor fi organizate procedurile de evaluare prealabilă a noilor membri.

Modificările au fost făcute într-o şedinţă de îndată în care consilierii PNL şi PDL, deşi au fost prezenţi, nu şi-au exercitat dreptul de vot. Astfel, modificările au fost aprobate de 27 de consilieri de la PSD, PC şi PPDD. Reprezentanţii acestor trei partide formează, de marţi, noua majoritate din CGMB, în care PPDD a luat locul PNL.

Negocerile privind noua majoritate au început încă dinaintea şedinţei ordinare a CGMB, care s-a încheiat foarte rapid, în condiţiile lipsei de cvorum. Şedinţa ordinară a fost urmată de două de îndată, în care au fost supuse la vot mai multe proiecte, inclusiv cel privind modificarea consiliilor de administraţie ale RATB şi RADET.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb