Mondelez lansează Halls pentru consumatorii români: un brand nou într-o nouă categorie

Comunicate de presă / 22 octombrie 2018

Mondelez lansează Halls pentru consumatorii români: un brand nou într-o nouă categorie

Mondelez, una dintre cele mai importante companii în industria de snacking, lansează pe piaţa din România gama de gumă de mestecat Halls. Cu acest nou produs, Mondelēz International - unul dintre cei mai importanţi producători de gumă de mestecat din lume - le propune consumatorilor români guma HALLS, familiarizaţi deja cu marca de dropsuri Halls.

"Produsele Halls oferă un sentiment unic de prospeţime, care te ajută să te simţi în formă. Sub sloganul "Vibrează de prospeţime" lansăm pe piaţă guma de mestecat Halls, care este foarte cunoscută de consumatorii din întreaga lume. Brandul Halls aduce varietate consumatorilor noştri români pe o piaţă care are potenţial de creştere", a declarat Katerina El Amin, Brand Manager Halls Mondelēz International, pentru România, Bulgaria şi pieţele din estul Adriaticii.

În ambele categorii - gumă de mestecat şi bomboane - produsele Halls sunt disponibile în 4 sortimente. Aromele de mentă/ eucalipt răspund preferinţelor majorităţii consumatorilor, deoarece sunt preferate atunci când aleg guma de mestecat sau bomboanele pentru o pauză de prospeţime. Variantele cu arome de fructe devin din ce în ce mai atractive pentru consumatorii români.

Guma de mestecat şi bomboanele sunt consumate pe parcursul întregii zile, în fiecare zi, acestea fiind alegerea multor consumatori atunci când simt nevoia de prospeţime.

Înfiinţat în 1893, în Marea Britanie, de către fraţii Hall, brandul Halls continuă să încânte consumatorii din întreaga lume. Având la bază ideea de prospeţime revigorantă, brandul Halls

s-a dezvoltat, determinându-i pe oameni să se simtă pregătiţi de acţiune, să profite de moment şi să fie în cea mai bună formă - să VIBREZE DE PROSPEŢIME.

Brandul Halls are în România un puternic suport de marketing, cu o campanie integrată, 360 de grade: suport TV, suport internet, PR, materiale POS şi sampling.

Mondelēz International este unul dintre liderii pieţei de gumă de mestecat şi bomboane la nivel global, cu branduri precum Halls, Trident, Stimorol, Hollywood şi V6.

Despre Mondelēz International

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) sprijinć oamenii să ia gustări în aproximativ 160 de ţări din întreaga lume. Cu venituri de aproximativ 26 de miliarde de dolari în 2017, MDLZ conduce viitorul snacking-ului, cu branduri globale şi locale iconice, precum biscuiţii Oreo, belVita şi LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka şi Toblerone; bomboanele Sour Patch şi guma Trident. Compania Mondelēz International este māndră să fie membră al Standard and Poor's 500, Nasdaq 100 şi Dow Jones Sustainability Index. Vizitaţi site-ul www.mondelezinternational.com sau urmăriţi-ne pe Twitter la www.twitter.com/MDLZ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb