Moov Leasing creşte capitalul social cu 5 milioane de euro

A.D.
Comunicate de presă / 15 octombrie

Sursa foto: Moov leasing

Sursa foto: Moov leasing

Moov Leasing anunţă creşterea strategică a capitalului social prin vânzarea a 10% din părţile sociale pentru suma de 5 milioane de euro. Tranzacţia, susţinută de către investitorii existenţi, întăreşte capitalurile proprii, estimate să ajungă la finalul anului 2024 la o valoare de 15 milioane de euro, şi plasează compania la o evaluare de 50 de milioane de euro, la doar 1 an şi jumătate de la lansare, potrivit unui comunicat la redacţie al companiei.

Moov Leasing se adresează întreprinderilor mici şi mijlocii, persoanelor fizice autorizate şi persoanelor fizice care au nevoie de una sau două maşini, oferindu-le soluţii flexibile şi accesibile.

Rezultatele financiare raportate la sfârşitul lunii septembrie arată un total al activelor de 43,5 milioane de euro, venituri de 10,6 milioane de euro şi un profit net de 2,5 milioane de euro, reflectând succesul strategiei alese. La 30 septembrie 2024, flota Moov Leasing număra 642 de autoturisme, utilizate de peste 500 de clienţi.

În primele 9 luni din 2024 au fost iniţiate peste 17.000 de cereri de leasing operaţional în platforma Moov, dintre care peste 900 au fost aprobate, 420 dintre acestea fiind concretizate cu maşini livrate până pe 30 septembrie 2024.

"Creşterea capitalului cu 5 milioane de euro ne va permite să susţinem extinderea serviciilor şi dezvoltarea tehnologică, oferind soluţii accesibile de leasing operaţional unei baze mai largi de clienţi individuali şi IMM-uri. Această mişcare strategică validează încrederea investitorilor în modelul nostru de afaceri şi ne pregăteşte pentru o creştere sustenabilă în următorii ani", a declarat Mircea Dihel, Managing Partner al Moov Leasing.

Moov Leasing vine în întampinarea clienţilor cu procese complet automatizate, flexibilitate în personalizarea soluţiilor de leasing şi o experienţă digitalizată. Clienţii pot alege durata contractului şi serviciile dorite, având în acelaşi timp opţiunea de a adăuga servicii suplimentare, de a modifica sau achiziţiona maşina în timpul contractului, sau chiar de a renunţa oricând, fără constrângeri financiare pe termen lung. Procesul de aprobare şi semnare a contractului durează mai puţin de 10 minute şi poate fi realizat direct de pe laptop, tabletă sau smartphone. Rata lunară fixă, complet deductibilă pentru persoanele juridice, include o gamă variată de soluţii de mobilitate, în funcţie de nevoi: asigurări, taxe, rovinietă, întreţinere completă, asistenţă rutieră, managementul anvelopelor şi multe altele.

Moov Leasing este o platformă de mobilitate 100% digitală, all-in-one, fondată de către Bogdan Speteanu (fost CEO BCR Leasing) şi Mircea Dihel (fost CEO Ţiriac Leasing).

Compania are ca misiune transformarea pieţei de leasing operaţional prin inovaţie şi servicii orientate către client.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5603
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9644
Gram de aur (XAU)Gram de aur389.2309

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb