Mugur Mihăescu a cumpărat cu 1,7 milioane de euro dreptul de a administra magazinul Muzica

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 20 mai 2010

Mugur Mihăescu a cumpărat cu 1,7 milioane de euro dreptul de a administra magazinul Muzica din Capitală, spaţiul rămânând în continuare în proprietatea Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România (UCMR). Mugur Mihăescu a cumpărat de la Muzica 2001 SRL dreptul de a administra magazinul Muzica.

"Nu am cumpărat clădirea, eu am cumpărat un business din care face parte şi magazinul Muzica. Am cumpărat de la o altă societate - Muzica 2001 - toate părţile. (...) Spaţiul res-pectiv face parte din proprietăţile Muzica 2001", a declarat Mugur Mihăescu, citat de Mediafax. EL a precizat că suma pentru care s-a făcut tranzacţia este de 1,7 milioane de euro, o parte din bani fiind obţinuţi printr-un credit, iar cealaltă parte reprezentând fonduri personale.

Potrivit lui Mugur Mihăescu, magazinul Muzica va fi relansat. "Categoric îşi păstrează activitatea ca magazin. Va fi relansat sub alt concept, cu altă imagine. Va rămâne şi denumirea. Va fi Muzica Image sau Muzica Concept", a spus Mihăescu. El a precizat că activităţile de renovare se vor desfăşura după data de 13 iunie, preconizând că magazinul va fi relansat "cam în două luni".

Întrebat ce se va întâmpla cu Orange Concept Store, situat în spaţiul magazinulului Muzica, Mihăes-cu a precizat că pentru spaţiul folosit de compania de telecomunicaţii exis-tă un contract, în derulare. "Este un contract de închiriere pe care Orange îl facuse cu locatorul, pentru jumătate din magazin", a mai spus Mihăescu.

Magazinul Muzica va rămâne în continuare în proprietatea Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România (UCMR), după cum a declarat Adrian Iorgulescu, preşedintele UCMR.

"Magazinul Muzica este al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România (UCMR). Nu se pune problema înstrăinării sau vinderii magazinului Muzica. UCMR nu a vândut şi nu va vinde niciodată Magazinul Muzica", a spus Adrian Iorgulescu.

El a confirmat că Mugur Mihăes-cu a preluat dreptul de administrare a magazinului Muzica. "S-a încheiat un contract de administrare a magazinului Muzica între chiriaşul magazinului, societatea Muzica 2001, şi societatea pe care o deţine Mugur Mihăescu. Cât el îşi plăteşte corect obligaţiile materiale către UCMR nu am motiv să reziliez contractul", a explicat Adrian Iorgulescu. El a precizat că societatea Muzica 2001 are în chirie magazinul Muzica de circa opt ani, contractul urmând să se mai deruleze încă cinci-şase ani.

Mugur Mihăescu a preluat administrarea magazinului Muzica printr-un contract realizat prin intermediul firmei Irish Pub Concept SRL, al cărei acţionar este împreună cu fratele său. Astfel, structura de acţionariat a Irish Pub Concept SRL îi are în componenţă pe Mugur Mihăescu (90%) şi Liviu Mihăescu (10%).

Pe de altă parte, societatea Muzica 2001 SRL îl are drept unic asociat pe Liviu Ştefan Tomoiagă.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb