Năstase: Mitrea vrea să se repoziţioneze, dar atacurile nu fac bine PSD

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 10 februarie 2009

Năstase: Mitrea vrea să se repoziţioneze, dar atacurile nu fac bine PSD

Miron Mitrea vrea să se repoziţioneze într-un anumit fel şi încearcă o formă de atac, dar aceste atacuri nu fac bine Partidului Social Democrat în general, a declarat, ieri, preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase.

Potrivit acestuia, criticile aduse de Mitrea, într-un interviu, colegului de partid Viorel Hrebenciuc, fac parte dintr-o astfel de dorinţă de repoziţionare, dar a arătat că, în general, PSD ar trebui să-şi reconsidere poziţia în plan politic. "Miron Mitrea este un foarte bun tactician şi el ştie că, pentru a rămâne în joc, trebuie să atace. La început, l-a atacat pe Mircea Geoană, acum l-a atacat pe Viorel Hrebenciuc, dar aceasta nu face bine, în plan general, partidului. (...) Noi, ca partid, trebuie să decidem pe cine atacăm în perioada următoare, ori aceasta este mai puţin clar", a spus Năstase, înaintea unei şedinţe cu conducerea PSD.

Liderul social-democrat crede, totodată, că Mitrea este liber să candideze la şefia partidului, după cum a declarat în acelaşi interviu. "Fiecare dintre membrii PSD îşi stabileşte ca obiectiv de carieră să fie şeful organizaţiei din care face parte. Eu nu am această problemă, pentru că am fost deja preşedintele PSD", a spus Năstase, care crede că important nu este şeful unui partid, ci echipa acestuia, "care să conducă inteligent partidul". În opinia sa, citată de Agerpres, una dintre problemele principale ale PSD este guvernarea alături de democrat-liberali, respectiv modul de funcţionare eficient al coaliţiei, context în care social-democraţii ar trebui să-şi definească strategia politică.

Fostul secretar general al PSD, Miron Mitrea, a declarat, într-un interviu publicat ieri de un cotidian central, că "PSD se află sub influenţa nefastă a lui Viorel Hrebenciuc şi Marian Vanghelie". "Dacă vreodată voi mai candida la vreo poziţie în partid, va fi la cea de preşedinte. Vicepreşedinte am tot fost, secretar general am fost. Asta nu înseamnă că o s-o fac la următorul congres", a mai declarat Miron Mitrea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb