Nelu Tătaru numit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii

F.D.
Politică / 11 decembrie 2019

Nelu Tătaru numit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii

Nelu Tătaru a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, potrivit unei decizii a prim-ministrului Ludovic Orban publicate, miercuri, în Monitorul Oficial, conform Agerpres.

Nelu Tătaru este preşedinte al PNL Vaslui.

Totodată, Mihail Veştea a fost numit secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Buna ziua, dle Tataru!

    Va relatez pe scurt, o situatie care m a nemultumit, vis a vis de atitudinea salariatilor de la Compartimentul pt Structuri si Management. Am sosit din Braila la Ministerul Sanatatii, deoarece nimeni nu se pronunta in privinta cadrului legal al avizarii unui cabinet medical cu punct de lucru de anestezie (mai exact sedare moderata sau constienta, fara internare de 1 zi, pentru recoltari biopsice, intreruperi sarcina la cerere). Doamna care mi a raspuns, eu apeland o de la telefonul din incinta M.S.a inceput sa ridice tonul la mine, recomandandu -mi sa nu mai facem astfel de interventii in cabinetele private, desi retineti eu ma aflam in postura de a solicita o informatie, nu stiu de unde dedusese ca noi incalcam legislatia. Eu incercam inutil sa i explic ca vreau doar sa cunosc modalitatea legala a avizarii cabinetului meu de ginecologie din Braila, cu un punct de anestezie, doamna si a continuat comentariile, ca si cum ne cunosteam sau stia cabinetul, acuzandu -ma!Mi a fost jena deoarece ma aflam pe holul de la intrare, persoanele prezente (includiv domnul de la pază) auzeau toate explicatiile mele si m -am simtit sfidata. Intr un final, tot pe un ton ridicat mi a spus ca legea nu s a definitivat, iar noi sa nu mai "batem " drumurile pe la Minister și sa mergem la D.S.P teritorial, care oricum își declina competentele si la randul dumnealor, m-au directionat catre minister. Dar nu putem beneficia si noi de un pic de discretie, sa nu mai fim tratati ca niste provinciali care streseaza pt ca nu cunosc/inteleg legislatia, care oricum inteleg ca se va DEFINITIVA CURAND (?) Oare nu ne putem controla si atunci cand avem nevoie de o indrumare sa beneficiem de un tratament civilizat, asa incat sa nu ne mai simtim sfidati, doar pentru faptul ca solicitam o informatie si cel care (in loc) sa te ajute, sa te indrume, te trateaza cu maxima ignoranta!? 

    As aprecia enorm un raspuns, inclusiv referitor la cadrul legislativ pt cabinetele medicale private, care au nevoie de acest tip de avizare. 

    Va multumesc 

    Cu consideratie, 

    Monica Barbu

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb