NICOLAE CIUCĂ: "În acordul pe care l-am agreat atunci când s-a constituit Coaliţia am convenit ca rotirea să se facă la finele lunii mai"

G.D.
Politică / 29 decembrie 2022

"În acordul pe care l-am agreat atunci când s-a constituit Coaliţia am convenit ca rotirea să se facă la finele lunii mai"

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat astăzi, la Vâlcea, despre rotaţia premierilor de anul viitor, că în acordul pe care l-au agreat atunci când s-a constituit Coaliţia au convenit ca rotirea să se facă la finele lunii mai şi se va face rotirea aşa cum au agreat, transmite News.ro.

Şeful Executivului a fost întrebat dacă va face rocada cu preşedintele PSD Marcel Ciolacu, în luna martie a anului viitor sau în următoarele luni.

"În acordul pe care l-am agreat atunci când s-a constituit Coaliţia am convenit ca rotirea să se facă la finele lunii mai şi se va face rotirea aşa cum am agreat", a răspuns premierul Nicolae Ciucă.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. degeaba va tot rotiti, ca tot niste incompetenti fara nici un fel de viziune economica sunteti, vai de capul vostru: din cauza voastra, Romania va fi ocolita de investitorii straini, ca ciuma

    1. Care investitori straini? Investitorii straini sunt doar o lozinca.

    nu sunteti in stare decat sa dati legi cretine, care ingroapa piata de capital si cu ea pensiile romanilor, nu va pasa decat de fundul vostru personal si cum sa-l paziti cu pomeni electorale

    1. Piata de capital romaneasca e o păcănea, iar pensiile romanasilor sunt păcănite acolo.

    guvern de extrema stanga, mai bine zis comunist

    Sa speram ca d Ciolacu a deprins cum se guverneaza bine ,de la actualul premier .

    Pe mine ma ingrijoreaza perspectiva ca sa redacteze contractul de privatizare al Hidroelectrica cineva din anturajul PSD . Iata ,in aceasta criza energetica profunda care abia a inceput ,.am aflat si noi publicul conditiile catastrofice din privatizarea Petrom . Nu s a introdus nici o clauza de protectie a intereselor statului in contract (actiunea de aur) , s a vandut cota de 33% din Petrom dar toata firma PETROM (si un copil evalua ca e dezavantajos astfel pt Romania ) . S a acceptat majorarea de capital social de catre OMV imediat (de ce nu a participat statul roman ? Ca putea sa intre la majorare si sa verse capitalul ulterior chiar daca nu aveau lichiditati rapid ) si in plus , Dan Ioan Popescu a mai si acceptat ca statul roman e dator cu ecologizare in valoare de 450 mil dolari (cand a dat 33% din TOT Petrom cu 650 mil dolari !). Chiar daca va fi premier Ciolacu si aceeasi coalitie va guverna ,sper ca sa nu se mai ajunga la astel de decizii catastrofale pentru Romania ,altfel ,premierul Ciuca poate sa si ia adio de la toate rezultatele obtinute cu stradania sa . Decat acest risc (e foarte posibil ca guvernantii romani sa fi si angajat ceva in PNRR despre Hidroelectrica ) de a pierde si Hidroelectrica TOATA ,mai bine o reorganizeaza si vinde numai o parte ,ca sa indeplineasca jalonul PNRR ,promitand ca mai vinde si ulterior . OMV acum dec 2022 , isi reorganizeaza activitatea ,separa activele de extractie transport gaz metan si le transfera statului austriac . Acesta e rezultatul final al dezastrului deplin cu PETROM : resurse extrase din subsolul aflat intre granitele Romaniei ajung in posesia unui stat strain ,si in viitor ,pretul deja exploziv al energiei va fi manipulat din exteriorul tarii ,si nu de Rusia . Coalitie coalitie ...dar cetatenii Romaniei inca suntem aici ! 

    1. Te agiti inutil, deocamdată doar FP vinde, ulterior poate și statul dar statul va rămâne majoritar !

      cui sa vanda FP ? se vor mai gasi fraieri care sa fie impozitati retroactiv cu 60%?

      Pai cum altfel ar fi fost scris numele lui DI Popescu pe geamul magazinului House of Bijan ?

      ce conteaza dc statul e actionar sau nu daca s-a improprietarit ilegal la tot profitul petrom???

    & ,,Rotirea premierilor", un fel de continuare la show-ul cu, ,,Schimb de mame" , ?

    PNL a ajuns deja mic in coalitie, dupa mai va ajunge insignifiant !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb