Nicuşor Dan: "Anul acesta, am investit în reparaţia trotuarelor din Capitală aproximativ 34 de milioane de lei"

T.B.
Macroeconomie / 23 decembrie 2023

Nicuşor Dan: "Anul acesta, am investit în reparaţia trotuarelor din Capitală aproximativ 34 de milioane de lei"

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că, în acest an, au fost investite aproape 34 milioane lei în reparaţia trotuarelor din Bucureşti, iar suprafaţa totală pe care au fost făcute intervenţii este de 74.000 de metri pătraţi, conform paginii sale de socializare. Edilul general a adăugat că, în prezent, sunt făcute reparaţii pe trotuarele pietonale de pe Bd. Regina Elisabeta, str. Inginer Anghel Saligny, str. Ilfov, str. George Georgescu, potrivit sursei menţionate.

Conform sursei citate, "Se repară trotuarele pietonale de pe Bd. Regina Elisabeta, str. Inginer Anghel Saligny, str. Ilfov, str. George Georgescu. Anul acesta, am investit în reparaţia trotuarelor din Capitală aproximativ 34 de milioane de lei, iar suprafaţa totală pe care s-a intervenit este de 74.000 de metri pătraţi", a scris Nicuşor Dan.

El a mai anunţat că "Administraţia Străzilor Bucureşti a executat lucrări de reparaţii pe artere principale din toate cele şase sectoare ale oraşului, printre care Splaiul Unirii, Piaţa Unirii, Splaiul Independenţei, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Gheorghe Magheru, Şoseaua Chitilei, Calea Griviţei, Şoseaua Pantelimon, Drumul sării, Şoseaua Virtuţii", potrivit sursei relatate.

Edilul general a precizat că lucrările vor continua şi anul viitor, pe toate străzile şi bulevardele pe care le administrează PMB şi au nevoie de reparaţii, a mai transmis acesta pe reţeaua sa de socializare.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Ce misto,Salvatorul Romaniei in actiune ptr. putere

    paca ca e mult mai slab decat Marele Johannis 

    din care ati furat 30 milioane.

    "Incalziti-va pe...trotuare":-)

    Incompetentule!

    De ani de zile obiectivul este de a se cheltui banii alocați și nicidecum de a se face lucrări de calitate. In speță, în zona " Kilometrul zero " a Capitalei trotuarele s-au refăcut de nenumărate ori dar la numai cåteva zile după " încheierea cu succes a investiției " plăcile încep să crape, se sparg pe la colțuri, unele joacă cånd mergi pe ele și la un moment dat mai și dispar, rămânînd găuri .

    Și bineînțeles, defecțiunile nu se remediază imediat și atunci urmează degradarea accelerată, conform Principiului Dominoului.  

    Nu voi insista la o altă specialitate bucureșteană, refacerea caldråmului cu piatră cubică, unde azi se "taie panglica care marchează succesul operațiunii " iar mâine vezi că bolovanii au luat-o din loc. 

    Concret : Plimbați-vă în zona Sf. Gheorghe - Pasaj Latin - Statuie Lupoaica cu gemeni și veți observa mai mult decåt am sesizat eu.  

    Cine pierde, cine câștigă ? Oricum, este mai mult decåt rușinos. Și dacă nu putem face un trotuar de calitate, ce încredere să avem în legătură cu alte obiective spectaculoase? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb