NICUŞOR DAN, DUPĂ CE PLUS A CRITICAT MODUL ÎN CARE A OBŢINUT SUSŢINEREA PNL: "Mi-am anunţat candidatura independentă la Primăria Capitalei cu aproape un an în urmă"

C.B.
Politică / 29 februarie 2020

Nicuşor Dan (Sursă foto: Facebook)

Nicuşor Dan (Sursă foto: Facebook)

Nicuşor Dan afirmă că şi-a anunţat candidatura independentă la Primăria Capitalei cu aproape un an în urmă şi a spus de atunci că va negocia cu toate partidele de Opoziţie, conform News.ro.

"Mi-am anunţat candidatura independentă la Primăria Capitalei cu aproape un an în urmă şi am spus de atunci, public şi în mod repetat, că voi negocia cu toate partidele de Opoziţie. O simplă căutare pe Google expune sute de articole de presă, care informează despre negocierile mele. Am vorbit în ultimele luni cu toţi liderii partidelor de opoziţie din România. Toţi ştiu direct de la mine cât de important este pentru bucureşteni stabilirea unui candidat unic pentru Primăria Capitalei. Vorbesc despre candidatul unic de un an de zile. Logic, candidatul unic nu se poate obţine decât strângând în jurul unei persoane toate forţele politice de opoziţie. Am reuşit să obţin susţinerea USR. PMP declară prin liderii săi că mă susţin, iar cel mai important partid din România, PNL, mi-a dat susţinerea oficială ieri. Sper ca şi restul de forţe politice anti-PSD să li se alăture", spune Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan, spune, într-o postare pe pagina sa de socializare, că Bucureştiul este vocaţia şi obiectivul sau politic şi că împreună cu cei care îl susţin, are la dispoziţie trei luni pentru a definitiva soluţiile la problemele grave ale oraşului: poluarea, traficul rutier, încălzirea centralizată.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Multa bafta, Nicușor Dan! Sper sa reușești de data asta să câștigi, looserul ăla de Vlad Voiculescu lasa-l sa se plângă, vezi-ti de drumul tău!

    1. Tapul ispasitor perfect

      Am o amica care lucreaza la fundatia Magic Camp a lui Vlad Voiculescu si Melaniei Medeleanu. Oamenii aia, inclusiv Vlad Voiculescu, fac niste lucruri extraordinare pentru familiile celor bolnavi de cancer, lucruri pe care tu, eu sau altii n-o sa le facem probabil niciodata. Asa ca n-as numi "looser" un om care ii ajuta pe cei bolnavi, ci mai degraba un om cu suflet. E usor sa vorbim urat despre altii.

    don't get cute bro. get real. good luck

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb