Noi vicepreşedinţi la Curtea de Conturi

I.Ghe.
Ziarul BURSA #Politică / 1 iulie 2020

Noi vicepreşedinţi la Curtea de Conturi

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului i-a validat, ieri, pe Ilie Sârbu şi Niculae Bădălău în funcţiile de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, respectiv vicepreşedinte al Autorităţii de Audit.

Senatorii şi deputaţii din Comisiile de buget-finanţe au dat luni aviz pozitiv candidaturilor lui Ilie Sârbu - pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi şi Niculae Bădălău (PSD) - pentru funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit.

Ilie Sârbu a fost validat pe locul rămas vacant prin demisia lui Nicu Marcu, pe durata rămasă a mandatului început cu data de 15 octombrie 2014, potrivit Hotărârii Parlamentului nr 28/2014 privind numirea unor consilieri de conturi şi a unui vicepreşedinte la Curtea de Conturi, potrivit raportului comisiilor de specialitate. El a fost validat cu 329 de voturi "pentru", iar împotrivă au votat 20 de parlamentari.

Niculae Bădălău, consilier de conturi şi vicepreşedinte al Autorităţii de Audit, a fost votat cu 294 de voturi "pentru", iar 55 de parlametari au votat împotrivă.

Au mai primit avizul parlamentarilor pentru funcţia de consilier al Curţii de Conturi: Sorin Lazăr - 329 de voturi "pentru", 20 "împotrivă": Ion Călin - 326 de voturi "pentru", 23 "împotrivă", Claudia Boghicevici (pentru un mandat de 9 ani, începând cu 15 octombrie 2020) - 326 de voturi "pentru", 23 "împotrivă" ; Dezso Csongor - Attila - 328 de voturi "pentru", 21 "împotrivă", Adrian Popa - 327 de voturi pentru, 22 "împotrivă".16 candidaţi şi-au retras dosarele înainte de şedinţa de luni a comisiilor reunite de buget-finanţe din cele două Camere ale Parlamentului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Condamnatul penal pentru furt, infractorul de drept comun Badalau Nicolae e pus paznic peste banii publici? Lupul paznic la oi?

    Asta doar PSD putea sa imagineze... pentru ca ei pot. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb