Nordis Group anunţă lansarea unui nou ansamblu situat în Braşov

Comunicate de presă / 4 martie 2021

Nordis Group anunţă lansarea unui nou ansamblu situat în Braşov

Nordis Group anunţă lansarea unui nou ansamblu exclusivist, format din hotel şi apartamente rezidenţiale, situat în Braşov. Construcţia complexului de 14.000 de metri pătraţi va începe în această primăvară şi va fi finalizată în anul 2023. Valoarea de piaţă a acestui proiect este de 31 de milioane de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

Ansamblul Nordis Braşov 5** va fi dezvoltat pe un teren de 13.000 de metri pătraţi şi va fi format din cinci corpuri independente, construite cu regim mic de înălţime. Acesta va dispune de 158 de camere de hotel şi 43 de apartamente rezidenţiale, SPA şi piscină infinity. Preţul pentru achiziţionarea unei camere de hotel în complex porneşte de la 83.000 euro, iar pentru un apartament de vacanţă de la 217.000 euro.

"Nordis Braşov 5** reprezintă o noutate pe piaţa locală şi ridică standardele de locuire şi turism din zonă la nivelul celor internaţionale. În tot ceea ce am proiectat la Braşov accentul cade pe calitatea vieţii, fie că acest lucru înseamnă localizarea în natură, departe de poluare sau atenţia deosebită acordată designului şi arhitecturii construcţiei. Ne bucură nespus faptul că am obţinut deja autorizaţia de construire, iar în această primăvară vom începe lucrările. Obiectivul nostru major este să oferim produse şi servicii premium, aşa cum poate întâlnim în alte ţări, beneficii pe care românii le aşteaptă şi acasă. Mai mult, estimăm că odată cu deschiderea aeroportului din Braşov, numărul turiştilor străini va creşte considerabil, iar acest aspect se va traduce printr-un grad de ocupare excelent pentru hotel", a declarat Daniel Penciuc, Managing Partner Nordis Braşov.

Ansamblul beneficiază de o amplasare excelentă: este situat în Braşov, pe Drumul Poienii, lângă rezervaţia naturală Warthe, la doar cinci minute de mers cu maşina de Piaţa Sfatului şi la 10 minute de Poiana Braşov. Mai mult, beneficiul constă în faptul că Braşov este al doilea cel mai vizitat oraş din ţară, după Bucureşti.

Nordis Brasov 5** oferă investitorilor posibilitatea de a cumpăra o cameră de hotel cu randament garantat de 7% pe an, la fel ca în celelalte proiecte Nordis din Mamaia sau Sinaia. Ulterior, Nordis Group închiriază proprietăţile, oferind investitorilor o chirie lunară stabilită contractual pe 30 de ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb