Norica Nicolai propune crearea unui fond de garantare a creditelor pentru femei

F. A.
Politică / 9 aprilie 2010

Europarlamentarul PNL, Norica Nicolai, susţine necesitatea creării Fondului de garantare a creditelor pentru femei, precum şi a unui fond destinat finanţării invenţiilor şi inovaţiilor, potrivit Hotnews.

""Acest proiect funcţionează deja în multe ţări din Uniunea Europeană. În Fondurile de Garantare Naţională a Creditelor care există în majoritatea ţărilor nu s-au făcut, din păcate, fonduri speciale pentru garantarea creditelor pentru femei şi noi ne gândim să obligăm ţările membre să facă acest tip de garanţie"", a declarat europarlamentarul liberal.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. "......si noi ne gandim sa obligam tarile membre sa faca acesttip de garantie" ; care "noi" tanti Norica?, noi cine si cum veti putea "obliga". Vedeti ce inseamna sa nu aiba obiectul muncii europarlamentarul ? o ia imediat razna. 

    Va rog sa urmariti aceasta gogorita si o sa constatati ca se va pensiona ( la propriu) madama si nu se va mai pomeni macar de o asemenea enormitate, dar ea si-a luat , intre timp leafa de europarlamentar.

    Cu o prostie mai mare nici ca se putea iesi la rampa. 

    Discrminarea pozitiva este un lucru benefic, insa doar pentru categoriile defavorizate, or in Romania femeile nu sunt o categorie defavorizata.

    O categorie defavorizata sunt de exemplu handicapatii care sunt discrminati si ei pozitiv de catre legislatia multor tari din UE, dar totusi guvernul roman nu face nimic practic pentru ei ci doar legi peste legi care nu se aplica. 

    Care este procentul somerilor femei in Romania in comparatie cu al barbatilor? Caci dintre orbi de exemplu lucreaza doar cam 3%. 

    Nu femeile trebuie sprijinite in general, ci acele femei care au potential si care vor sa munceasca si nu pot, care vor sa invete dar nu pot, care au probleme reale, nu femeile in general ca sa constituie o buna tinta de propaganda din motive electorale. 

    Despre inventii si inovatii cred ca doamna nu stie absolut nimic. Inventiile cu adevarat valoroase se vand pentru sume imense si nu trebuie sprijinite de statul roman. 

    Aa, sau se doreste de fapt, indiferent sub ce pretexte sa se incurajeze creditarea? Pai tocmai asta a fost motivul crizei mondiale, iar noi continuam sa sustinem ca nivelul de creditare din Romania este unul mult mai redus decat in alte tari, de parca Romania ar fi la fel de dezvoltata ca alte tari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb