Noul PlayStation3 ajunge în România

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 2 septembrie 2009

Flamingo International a anunţat, recent, lansarea de către Sony a noii console PlayStation3 cu un upgrade cu HDD de 120 GB, care beneficiază de o nouă versiune software şi funcţii care îmbunătăţesc experienţa PlayStation.

Noul Sistem PS3 va fi disponibil de la 1 septembrie 2009 în America de Nord, Europa şi Asia. În magazinele Flamingo şi Flanco consola va fi disponibilă, în premieră, în România, tot din luna septembrie la preţul european recomandat de 299 euro.

Prima schimbare la PS3 se referă la design-ul său, mult mai subţire. Modelul are o greutatea redusă contribuind la confortul în utilizare. Astfel, a fost modificată arhitectura internă, sursa şi chiar mecanismul de răcire, astfel încât noul model se diferenţiază de primele versiuni Playstation 3 printr-un volum mai mic, un consum redus şi un plus de silenţiozitate.

Noua consola PS3 oferă funcţiile de bază apreciate de către amatorii PlayStation, filme şi jocuri în format high-definition Blu-ray disc sau servicii care pot fi descărcate prin reţeaua PlayStation. Totodată, dispozitivul aduce o serie de inovaţii, precum o capacitate HDD de 120 GB care permite stocarea unui număr mai mare din jocuri şi filme.

De asemenea, noul sistem software a beneficiat de un update la versiunea 3.00 care include opţiuni ca ecranul "What"s New" care permite utilizatorilor să fie conectaţi la cele mai noi produse din PlayStation Store sau la ultimele jocuri accesate prin XMB (XrossMediaBar).

În plus, consola conţine şi opţiunea Bravia Sync, care permite operarea directă a XMB pe consola PS3 folosind doar telecomanda.

Alte beneficii oferite sunt modul vertical de poziţionare a consolei sau posibilitatea de upgrade continuu prin conectarea softului PS3 la versiunea 3.00 prin XMB.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb