NU TE SUPĂRA, FRATE! / AVANSEAZĂ ÎN CĂSUŢELE 13,14,17,18 Renegaţi de Dragnea, invitaţi la reconciliere de Dăncilă

Ziarul BURSA #Politică / 30 mai 2019

Una dintre preocupările noii conduceri a PSD este întărirea partidului şi, de aceea, atât Viorica Dăncilă, cât şi Gabriela Firea au lansat invitaţii foştilor lideri social-democraţi care au fost excluşi la iniţiativa lui Liviu Dragnea sau au plecat din formaţiunea politică din cauza fostului preşedinte.

Viorica Dăncilă a declarat: "PSD îşi deschide larg porţile şi sunt bineveniţi toţi cei care doresc să revină în partid. Eu îmi doresc toţi oamenii de bună credinţă şi, chiar dacă au plecat din varii motive, sufletul lor a rămas alături de social-democraţi". Ea a spus că ar dori să revină în PSD chiar şi Mircea Geoană.

La rândul său, Gabriela Firea a spus că lansează o invitaţie către colegii din PSD care au trecut la Pro România de a reveni în PSD, iar dacă aceştia nu revin să se stabilească o alianţă cu partidul lui Victor Ponta. Printre cei chemaţi în partid se află fostul secretar general Marian Neacşu, Adrian Ţuţuianu, Mihai Tudose, Ioan Mocioalcă, Nicolae Bănicioiu şi Corina Creţu.

Din păcate pentru noua conducere PSD, toţi cei invitaţi să revină în partid sau să se alieze cu social-democraţii au refuzat.

Mircea Geoană a precizat: "Inima mea va rămâne întotdeauna fidelă social-democraţiei, ideilor progresiste şi valorilor democratice europene. Înţeleg şi încurajez nevoia PSD de a depăşi o perioadă grea care, netratată cu curaj şi responsabilitate, are potenţialul de a pune sub semnul întrebării soartă aces-tui mare partid românesc. Rămân alături de foştii mei colegi şi colege, însă planurile mele imediate nu includ revenirea în politica militantă".

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat: "Ah - nici nu vă închipiuiţi ce bine ne simţim când spunem nu!!! Noi suntem Pro România şi suntem foarte mulţumiţi cu asta! Chiar suntem altfel şi ramânem aşa! Noi de la Pro România suntem oameni liberi - chiar nu suntem de vânzare ca alţii! Chiar nu ne batem joc de cei care ne-au votat! Chiar nu spunem ceva duminică la vot şi facem marţi invers! Chiar nu ne facem iar «fraţi» cu hoţi si incompetenţi ca să primim şi noi un pic de «ciolan»!".

Fostul premier i-a criticat pe cei din PSD care au găsit un singur vinovat pentru rezultatul de duminică, adică Liviu Dragnea, fără a se gândi că de fapt întreg partidul a contribuit la rezultatul catastrofal.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb