NU TE SUPĂRA, FRATE! / TE AFLI ÎN TĂRÂMUL VRĂJITOAREI - CĂSUŢA 9 Gabriela Firea, de la refuz la colaborare

Ziarul BURSA #Politică / 30 mai 2019

Gabriela Firea (Sursa foto: Twitter)

Gabriela Firea (Sursa foto: Twitter)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este unul dintre cei mai înverşunaţi critici din ultimul an ai fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Multiplele luări de poziţie cu privire la modul autoritar în care Dragnea a condus PSD au culminat cu iniţierea de către Gabriela Firea a scrisorii pe care 28 de membri marcanţi ai social-democraţilor au semnat-o în toamna anului trecut şi pe care doar şase dintre ei au mai susţinut-o în cadrul Comitetului Executiv Naţional de la începutul lunii octombrie 2018.

Din cauza atitudinii ei rebele, Gabriela Firea a pierdut funcţia de vicepreşedinte al PSD şi a fost înlocuită din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti de către primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, un apropiat al lui Liviu Dragnea.

După condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea şi după ce Biroul Permanent Naţional a stabilit ca Viorica Dăncilă să fie preşedinte interimar al PSD, Gabriela Firea a avut o întâlnire cu aceasta. Înainte de a discuta cu noul şef al PSD, Firea a precizat că nu va candida la funcţia de preşedinte al partidului şi nici la prezidenţialele din toamnă, chiar dacă aceasta ar fi dorinţa partidului. Ea a declarat: "În momentul în care am văzut că semnalul meu de alarmă şi al altor colegi, de acum 8-9 luni de zile, nu este luat în seamă de CEX şi de Liviu Dragnea, am renunţat la toate funcţiile politice. La unele de bună voie, la altele silită. Am fost jigniţi că am fi pucişti, trădători, ca am pactizat cu statul paralel. Toate nişte invenţii, pentru a ascunde realitatea: oamenii îşi doreau o altă agendă publică. (...) Nu-mi doresc funcţii politice, nu doresc să cadă capete, dar vreau să se facă dreptate în PSD".

Cu toate acestea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional, Firea a reprimit funcţia de vicepreşedinte al PSD şi de preşedinte al PSD Bucureşti. Ea a susţinut că este de acord cu decizia forului de conducere a PSD, deoarece foarte mulţi colegi au rugat-o, dată fiind situaţia grea cu care se confruntă partidul, să revină în funcţiile respective şi să ajute la redresarea social-democraţilor.

În aceste condiţii, este de urmărit dacă, în perioada următoare, Gabriela Firea îşi va menţine şi declaraţiile cu privire la o eventuală candidatură la prezidenţiale sau la şefia PSD.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Daca isi punea rochii de,deochi, si broșe cu farmece(vraji),cum poartă Dănilă,G.Firea ar fi reușit si ea.

    (

    ochi, 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb