Numeroşi susţinători ai AUR, la protestul din faţa Palatului Parlamentului

Miscellanea / 21 decembrie 2021

Sursă foto: G4media.ro

Sursă foto: G4media.ro

Actualizare - FLORIN CÎŢU: ''Violenţele şi vandalismele de la Parlament îi pun în pericol pe românii care nu se pot proteja de COVID-19''

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, afirmă că apără dreptul de a protesta, însă subliniază că acesta trebuie Citeşte mai mult...

---

Actualizare -MAI: Protestatarii care au pătruns în curtea Palatului Parlamentului, introduşi de persoane cu drept de acces

Protestatarii care au pătruns în curtea Palatului Parlamentului, astăzi, au fost introduşi cu maşinile de persoane care aveau drept Citeşte mai mult...

---

Actualizare - DAN CĂRBUNARU:"Premierul i-a cerut ministrului de Interne să protejeze integritatea instituţiilor statului descurajând violenţa"

Premierul Nicolae Ciucă a discutat astăzi cu ministrul Afacerilor Interne şi i-a cerut să protejeze integritatea instituţiilor statului, aplicând legea şi descurajând orice tip de violenţă, având ca prioritate protejarea românilor, a informat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, în contextul protestelor care au loc la Palatul Parlamentului, Citeşte mai mult...

---

Actualizare - DAN BARNA: "E de neacceptat ca forţele de ordine să fie depăşite de o mână de oameni"

Deputatul USR Dan Barna a declarat că în parcarea Parlamentului sunt vandalizate maşini şi că au fost acte de distrugere, fiind vorba "despre acte de violenţă şi de provocare mult peste limita de exprimare civică",Citeşte mai mult...

Actualizare - SURSE: Maşinile ambasadelor Japoniei şi SUA în România, vandalizate de protestatari

Maşinile ambasadelor Japoniei şi SUA în România au fost vandalizate, astăzi, de către protestatari, în Citeşte mai mult...

---

Actualizare -RADU OPREA, PSD: "Miniştrii nu pot veni la audierile pentru buget"

Miniştrii nu mai pot veni la audierile din comisiile de specialitate pentru legea bugetului de stat, programate la ora 14.00, pentru că nu mai au cum să intre în Parlament, a afirmat senatorul PSD Radu Oprea. Toate intrările şi ieşirile instituţiei sunt blocate de SPP, după ce zeci de protestatari AUR au forţat intrarea în curtea Parlamentului, încercând să intre în clădire, citeste Bursa

---

Actualizare - GEORGEL ŞTIRBU, PNL: "Este un circ fără margini la Parlament"

Deputatul PNL Gigel Ştirbu s-a declarat consternat de ce se întâmplă la Parlament unde protestatarii AUR au forţat intrarea în curtea Parlamentului şi încearcă să intre în clădire, citeste Bursa

---

Actualizare - Susţinătorii AUR au intrat în curtea Parlamentului şi forţează intrarea în Senat. Jandarmii sunt în faţa uşilor şi încearcă să-i oprească. Sute de oameni sunt acum în faţa clădirii, potrivit Digi24.

Circa 100 de oameni sunt în curtea Parlamentului. SPP a blocat intrările în Parlament.

Deputatul PNL Gigel Ştirbu a spus că mai multe maşini aflate în curtea Parlamentului au fost vandalizate.

---

Numeroşi susţinători şi parlamentari AUR protestează marţi dimineaţă, în faţa Palatului Parlamentului, împotriva certificatului verde COVID şi a restricţiilor impuse în contextul pandemiei.

Conform copreşedintelui AUR George Simion, certificatul verde COVID este "ineficient" şi "neconstituţional", iar protestul a fost organizat pentru a spune un "nu hotărât acestor măsuri aberante, care nu soluţionează problema".

Protestatarii strigă "Libertate", "Venim peste voi" "Jos criminalii" şi poartă steaguri, cerând ca certificatul verde să nu fie introdus.

Copreşedintele AUR a precizat că toate intrările Camerei Deputaţilor sunt blocate de protestatari. Pe faţada intrării de la Camera Deputaţilor a fost amplasat un banner cu mesajul "Libertate fără certificate". "Să vedem cum vor vota aceşti deputaţi, trebuie să vină de la ora 10.00 aici", a afirmat George Simion, citat de News.ro.

Protestul AUR este supravegheat de jandarmi şi poliţişti.

Opinia Cititorului ( 49 )

  1. AUR = CALUL TROIAN PSD

    se m n a t co m ent u ri cr e ti ne  

    1. O doamnă apropiată de pesede susținea că-i vorba de fapt de sri și 2 și-un sfert (digipi).

      Si tiranii aveau un joker la curte ca sa mai detensioneze situatia. Aur e jokerul sistemului sa mai aiba lumea pe cine sa puna stampila mai cu ura si sa mai faca niste proteste pentru detensionare ca sa nu avem protestele alea reale care pot degenera.

      sa pui stampila cu ura e ca si cum ai invita un criminal in casa de ura ca te certi cu parintii.

      ai grija ce iti doresti ca aia o sa votezi. 

      mai bine ar invata oamenii sa nu mai fie efectul cauzei propagat in piata /viata. 

      se mn a t co me nt uri cre tine  

      Bai FILOZOFULE. Adica,LEGIONARII astia de la AUR,sunt persecutati de PSD nu.Ai facut armata.? Daca nu,taci dracu din gura. HOARDELE care au atacat azi Parlamentul Romaniei dupa modelul Capitoliului American,au fost INSTRUITI si au stiut precis ce au de facut.Chiar daca actuala clasa Politica si cei din actuala Coalitie(formata de 3 saptamani) au si ei lipsurile lor,ce s-a intamplat azi,a fost o actiune bine pusa la punct,premeditata si pregatita de mult timp.Am tot scris ca PRESA din Romania(nu in totalitate)este TICALOSITA si nu doreste binele Romanilor si Romaniei. Nu inteleg cum,seara de seara,noul MIRON COZMA ,alias GEORGE SIMION(pentru ce a facut azi trebuie ARESTAT,JUDECAT si INCHIS)este invitat pe la diferite posturi TV,unde incita la ura,iar acele televiziuni se bucura si dau din coada ca fac RETINGURI.INSTITUTIILE abilitate ale STATULUI,trebuie sa se autosesizeze ,sa cerceteze si sa analizeze daca acest partid AUR,nu poate fi scos in afara legii. Pai sa vii cu nonsalanta la televizor si sa te bucuri ca Parlamentarii care iti sunt colegi(buni,rai sau prosti asa cum ii cred cei din AUR) sunt BATJOCORITI ca ultimi INFRACTORI(si aia au dreptul la aparare si sa nu li se incalce demnitatea).Ce s-ar intampla daca PSD,cel mai mare Partid romanesc,ar aduce 200000 de mii de membrii si sa ii LAPIDEZE pe parlamentarii AUR.? Romania,s-a facut inca odata de RAS in fata LUMII si sa nu ne mai miram ca suntem considerati CETATENI de mana a doua in LUME,pentru ca le dam singuri ocazia sa ne considere niste REBUTURI.!

    ...

    1. daca semeni violenta si prostie tot aia o sa culegi dupa.

      miroase a "rasmerita" in comentul tau 

      se me na t c co me tu ri cr e ti ne  

      prostia ai cules-o tu toata , asteptam sa mai creasca !

      Stai să vezi ce urmează:

      Curând ne vor interzice să ieșim din casă, vom fi amendați, deportați, deposedați de orice proprietate în cazul în care refuzăm să mai întindem umărul. Crezi că ești vaccinat, că ai schema completă, că până acum nu ai pățit nimic? 

      Stai să vezi, în continuare certificatul va expira mult mai repede decât ai crezut, nu la 6 luni, ci la 4, la 3, la două și chiar la o lună, poate chiar mai puțin. 

      De unde știi chiar așa sigur că nu vei păți ceva cu atâta încredere în guvernanți și droguri? Ce știi tu? Știi măcar ce ai primit în umăr, serul real sau placebo? De unde știi că vei primi la fel la rapelul următor? Știe cineva diferențele dintre loturi? 

      Certificatul verde înseamnă mai mult decât un experiment medical, mai mult decât transformarea tuturor oamenilor în animale de experimente medicale și a Planetei Pământ în laborator de cercetare. Sub pretextul imunizării cetățenii planetei sunt privați de drepturile omului, de democrație, de orice libertate și se instalează dictatura, 

      Românii resping actul de colectivizare a corpurilor lor și acțiunea Guvernului și a parlamentarilor de a da la colhoz corpurile românilor. 

      cata minte ai, ma indoiesc ca ai fost in stare sa ai vreo proprietate! Esti chirias si in casa si in tara! Asa ca nu ai de unde sa fi dat afara, bine ar fi sa te evaporezi singur...Ai demonstra ca esti un "docil" de ...aur!

      tot ce ai descris mai sus le vad ca oportunitati de crestere si investitie prin haosul care urmeaza... in timp ce altii vor face exituri fortate la etc detineri - oricum unele supraevaluate -

      cat despre covid sunt multe naratiuni ce se bat cap in cap... 

      in caz ca nu stii sunt printre primii care au anuntat digi prin msg inca din 2020 februarie cand faceau misto prin postari pe fb referitor la covidut... i-am anuntat ca distractia politica monetara abea o sa inceapa ... mascand instabilitatea economica sociala... devalorizarea fortata a baniilor care nu sunt bani sunt credit (care era setata sa atinga arcuire cu sau fara covid)... sper ca cel care a citit in ziua respectiva mesajul primit pe fb sa imi fii dat dreptate. 

      Am anuntat: bula din energie inainte de a se propaga, am anuntat bula in credit, am anuntat bula in scumpire, am anuntat haosul ... cu mult inainte... pe bursa chiar de prin 2019. 

      Naratiunea "covidut" mai tre sa tina 1/2 - 1 - 2 ani minim... si o sa va dau si indiciul: 

      Inca nu este consumata BULA FINANCIARA intre ACTIVELE SUPRAEVALUATE SETATE PE CRESTERE si ACTIVELE SUBEVALUATE SETATE PE VALOARE!! 

      Activele SETATE PE CRESTERE INCA NU AU ATINS COMPLET VARFUL DE BULA ca sa poata schimba trendul.... simultan o sa observati in piata si parlament haosul politic economic premergator cu debalansarea speculatiei din piata. 

      Pe termen scurt inca avem BULA financiara in unele piete; fonduriile de pensii ale cetatenilor respectiv vor fi efectiv decimate, se vor masca prabusirile cu etc "probleme" de fond peste cele reale.... 

      Asa se intampla la fiecare ciclu lung de speculatie globala!!! 

      Speculatie GLOBALA repetata prin anii 70-80... 1918-1927...  

      Growth vs. Value Stocks nu a atins VARF SI UNGHI MAI MARE DE 80 de grade... se indreapta catre arcuirea finala in maxim 1/2 -1 ani... in timp ce piata se restrange in unele domenii... oferind iluzia cotatiilor in crestere la unele active pe aspirarea banilor (creditului) din piata. 

      Urmeaza STAGFLATIA DIN ASCENEDNT! (in unele piete) stagflatia este MEREU sinonima cu puncte de inflexiune severa in "buna dispozitie" a cetatenilor... ce sunt FORTATI de imprejurari sa treaca de la EXTAZUL TRECUT la PANICI SI FRICI VIITOARE! 

      Fiecare boo si bust se sparge cu propagarea in piata a schimbarii de dispozitie (politica, financiara, economica, sociala, culturala...). 

      DACA FED face cea s zis in 2022 o sa fie soc franare cu oprire pe platou... cu graficele in fata vad in timp real ce se intampla in economie (grafice istorice mai lungi de 100 de ani). 

      Saracirea populatiei se propaga simultan cu "startul" covidutului... (vorbim de paturica de mijloc). 

      euro bondurile anunta deflatie peste cv ani... 

      yieldul la 20 ani e mai sus ca yieldul la 30 ani in nov 2021...  

      se m na t co men t u ri c re ti ne t e 

      Acest comentariu este copiat dintr-un articol din ziua news.Asta nu inseamna ca nu are un sambure de adevar.Bun comentariul,dar nu e gandit de tine.

      1. Ai perfectă dreptate cu privire la spargerea bulei speculative dar mă tem că se va extinde și asupra activele de valoare, la fel ca și în 2009.

      Dacă se prăbușesc toate activele, inclusiv cele de valoare, cum poți profita de un crah? Dar dacă acest crah va fi urmat stagflație și apoi de deflație? 

      2. Fed-ul va fi obligat să facă exact ce promite în anul 2022. Dobânda de referință trebuie să urmeze rata inflației. E inevitabil. 

      Poate fi cauza primă a unui crah de proporții globale? 

      3. În schimb, fondatorul Gavi și principalul sponsor al OMS, încă înainte de retragerea finanțării americane, a prevăzut că ,,pandemia se va termina în 2022". Ar trebui să-l credem pe marele Bill, nu-i așa? 

      4. În schimb, tare mi-e greu să concep o 

      stagflație și apoi o deflație, în condițiile unor QE de proporții/dimensiuni colosale. 

      S-a mai întâmplat în Japonia, acum vreo 30 de ani, dar oamenii au memoria scurtă.

      Se spune că piața băltește de bani/credit. Așa să fie? Și acești bani sunt compatibili cu inflația/stagflația dar cum se împacă cu QE cu deflația? 

    scenarii proaste , nu proteste , cu damf de intelligence romanesc .

    Sute de oameni sunt acum în faţa clădirii, potrivit Digi24.

    30 zice MAI care i-a si numarat. Si cica au intrat in cateva masini ale unor parlamentari. Unii dintre ei au arborat un banner pe Parlament. Erau cu mainile goale, cum puteau "FORTA" intrarea? Ce minciuni penibile. Dezinformare cat casa. 

    Eu zic ca neomarxistii USR sa nu mai minta. Iar Bursa sa faca o filtrare mai corecta a evenimentelor. 

    1. Cei 30 au fost in curte la ora 10, la intrarea din parcul Izvor.

      Cele poate 100, 200 au intrat in curte pe la Senat, intrarea Academiei, pe la ora 15. 

      .... cand Jandarmedia a deschis portile.

    BURSA.... va rog frumos, trimiteti-va un corespondent in piata.

    NU A FOST NICIO VIOLENTA 

    "descurajând orice tip de violenţă" zice rahatul cu ochi numit Ciuca.

    Au fost cateva suluri de hartie igienica aruncate catre masinile unor parlamentari. 

    1. Citind cronica evenimentului, pur si simplu habar nu aveti despre ce scrieti. Parca descrieti 10 august.

      A iesit si mitomanul Citu sa spuna "FLORIN CÎŢU: ''Violenţele"....

      Nu il mai crede nimeni pe nulitatea asta. Nu a fost nicio violenta. ZERO VIOLENTE. 

      "Vaccinarea şi certificatul verde sunt cele mai eficiente arme împotriva virusului. Doar aşa îi putem proteja pe cei care nu se pot apăra singuri, pe cei care se află în stare gravă din cauza COVID-19" 

       

      Minciuni si dezinformare de la mitomanul Citu. Certificatul verde este ineficient. Austria cere doar booster. Altfel, posesorii de certificat fara booster trebuie sa aiba test PCR. In Italia, toti turistii cu sau fara certificat, trebuie sa arate un test negativ. La fel Grecia. LA FEL OLANDA (din 6 dec). LA FEL CIPRU. La fel SUA. Si lista continua. Germania inclusiv, pentru calatorii care vin din tari cu VOC (adica aproape toate, 90 de tari au deja Omicron). 

      Orice roman vulnerabil, care nu se poate apara singur de virus (prin masca, igiena, distantare), are OPTIUNEA vaccinarii. Nu trebuit tu, Citule, sa obligi la vaccinare fortata cu niste seruri genice experimentale. 

    Mi-am luat o jumatate de zi de concediu sa merg sa protestez impotriva certificatului fascist. Au fost -4C in parcul Izvor si soarele a iesit abia la ora 13.

    Nu sunt sustinator AUR, o parte dintre mesajele lor sunt relativ toxice si excesiv de nationaliste. Dar acum AUR este singurul partid votabil. PNL=PSD=USR=UDMR, aceeasi mizerie. 

     

    Sa reamintim tefelistilor care au iesit in piata pentru OUG 13 care nu le fura nimic, nu le vicia niciun drept, putea permite unor smecherasi de provincie sa scape de obiectul abuzului in serviciu (de care, apropos, foarte putini au mai fost condamnati). 

    Acum, cu certificatul verde, tefelistilor, nu veti mai putea munci fara sa fiti vaccinati la fiecare cateva luni. Sunt tari europene care nu va lasa sa intrati fara test, certificatul nu conteaza la nimic. Din ianuarie, certificatul verde va expira daca nu se face booster la 9 luni de la rapel. Si apoi supra-boosterul. Este unul dintre cele mai fundamentale drepturi ale omului si la care voi, tefelistilor care nu ati fost la Parlament renuntati ca la o pereche de ciorapi murdari. Sunteti nesimtiti. 

    1. hAUR reprezinta sub poleiala nationalist-ortodoxa o noua metoda de instigare si agresiune din partea unor state ostile Romaniei, ce-si doresc ca tara noastra sa ramana slaba si un apendic/satelit al zonei lor de influenta.

      Faptul ca blestemi o parte a societatii (taman aia care produce PIB si de pe carca carora lefaiesc o groaza de speciali si esentiali) ma incredinteaza ca esti doar un pion util (elegant spus) ce doar vrea sa dea foc si sa distruga. 

      Industria IT produce 6% din PIB.

      Agricultura produce 6% din PIB. 

      Constructiile produc 7% din PIB. 

      Industria produce 20% din PIB. 

      Cum ar fi sa iti revizuiesti parerea despre prostii tefelisti si mai ales si fata de Rusia. Ai opinia unui securist penibil, poate nu esti dar te lasi influentat de unii de acest fel. 

      Prostii tefelisti sunt o dovada a manipularii privind valoarea testelor Pisa.

      Daca sunt prea proaste scorurile, atunci propaganda oficiala este invinsa de teorii ale conspiratiilor. Daca sunt medii/mediocre/bunicele atunci lumea este multumita. Populatia este docila, se crede "educata" dar usor manipulabila la dezinformari de genul celor furnizate de CNCAV si col Gheorghita, de Imbri si alti papagali oficiali. Aici intra 99% dintre tefelistii IT din Romania, niste mediocri. 

      Daca ai rezultate foarte bune la teste, atunci ai simt critic, pui cap la cap informatii, corelezi evenimente reale si nu mai crezi minciunile guvernamentale. 

      Se pare ca tu deschizi lista analfabetilor functionali si idiotilor utili.

      Imi pare extrem de rau pentru tine, si imi e rusine ca sunt conational cu tine... 

      Individule, nu știu ce criterii ai la bază pentru a face afirmația 6.4.

      Adevărul celor spuse de mine despre puterea spiritului critic și demitizarea propagandei de stat este demonstrat și de asta (cauta pe net, măcar lucrul acesta sunt sigur că îl poți face dar știu sigur că tu nu ești PhD-material, ești doar drojdia studiilor medii și a mediocrităților Pisa): 

      "Americans with PhDs are most reluctant to get vaccinated against COVID. People with a PhD are the most hesitant when it comes to getting the Covid-19 vaccine, according to a paper by researchers" 

      Criteriul de baza ce a stat la constructia afirmatiei mele, a fost, citez, modul de afirmatii pe care cu onor il faci stupid si cretin:

      "Aici intra 99% dintre tefelistii IT din Romania, niste mediocri." 

      O vorba populara, inteleapta de altfel, spune: PROSTUL NU E PROST DESTUL, DACA NU E SI FUDUL! Caracterizarea perfecta pentru mataluta, the king of idiots. 

      Si imi mentin parerea, tu nu doar ca deschizi lista analfabetilor functionali, dar te mai si mandresti arogant cu asta....nu esti decat un amarat, ce probabil sufera de sindromul adhd, si doreste neaparat atentie. Un frustrat ce nu merita nici macar o flegma. 

    foarte bine....dar securistii, militienii,jandarmii si armata care i apara pe infractorii care fac legile sint cu milioanele.

    Plimbarile astea pe la parlament , cotroceni , guvern sint pierdere de timp .

    Cand venea obeza aia de angi, bizarul ala de raduna si alti ciudati userei pe holurile parlamentului si faceau ca niste maimute in sevraj, atunci era cu drepturile protestatarilod si alte bullshituri din astea. Acum nu mai e bine ca protestatarii nu sunt din tabara buna.

    1. Presa e ajuns ca pe vremea lui Ceașcă: sunt acreditate și elogiate doar protestele organizate de Securitate și de overlorzii lor. Protestele neagreate de Securitate sunt înfierate în presă. War is peace, freedom is slavery, ignorance is strength.

    DAN BARNA: "E de neacceptat ca forţele de ordine să fie depăşite de o mână de oameni"

    Deputatul USR Dan Barna a declarat că în parcarea Parlamentului sunt vandalizate maşini şi că au fost acte de distrugere, fiind vorba "despre acte de violenţă şi de provocare mult peste limita de exprimare civică" 

     

    Nu l-am auzit pe Dan Barna atacandu-i pe useristii care il haituiau pe Valer Dorneanu, si nici atunci cand acestia au murdarit gardul si poarta unui politician PSD.

    Cele doua masini despre care se spune ca au fost murdarite cu un spray au fost ale Corpului Diplomatic. Doar acelea. Buna regie facuta probabil de un acoperit. 

    1. Nu e frumos cand un acoperit striga acoperitii!

      Poate merge la cei nespalati, si analfabeti insa inca mai sunt oameni si din alta categorie in Romania care miros duhoarea puturoasa de instigator diversionist sekurist. 

    Foarte interesant sa vezi cum "redactia" Bursa, aceasta sursa massmedia total "neutrala", acopera si inflameaza pe zeci de pagini asa zisa razmerita organizata de un partid extremist, antinational, ostil Romaniei, in timp ce despre subiectul aniversarii fixe de 32 de ani de la revolutie nu se pierde nici o silaba.

    Este TRIST ce se va alege din natia asta: apa si pamantul. 

    1. Triste sunt spălările pe creier din postarea ta când singurul partid (AUR) care apără libertatea individuală, Constituția și democrația e înfierat și catalogat extremist și antinațional.

      În timp ce partidele care au aruncat România într-o dictatură feroce (PNL, USR, UDMR, PSD), care doresc să îngrădească dreptul la muncă și la întreținerea familiei sunt catalogate ca fiind OK...

      Jalnic și penibil. E disperare în rândul Securității?  

      Pai formatiunea de conceptie securista sovietica hAUR ridica mana in sprijinul PSD in parlament, care opozitie TOVARASHE?

      Pe cine crezi ca prostesti, cand in spatele acestui avorton de formatiune politica nascut in laborator, se afla ideologi dughinisti si finantare ruseasca?

      Unde este spalarea pe creier? Asta este dictatura? Se compara viata de azi cu cea traita inainte de '89? Ce manipulari infame si ticaloase!!! 

    Cum se intoarce roata ,acum protestatarii nu mai sunt eroi ,nu mai trebuie judecati jandarmii,acum astept sa iasa iohanis sa felicite protestatarii

    1. Lasa ca incepe presa internationala sa ii faca pe cei din jurul Parlamentului extrema dreapta si niste salbatici.

      "Protestul de marți, 21 decembrie, este relatat pe larg de presa internațională. Manifestanții care s-au adunat în fața Palatului Parlamentului au fost însoțiți de un grup de persoane îmbrăcate în blănuri de urs și care executau ritualuri de Anul Nou, în București, România, scriu mari publicații străine." 

      Care-i treaba? A fost acolo un grup de colindatori cu "capra", vreo 7-8 la numar. Au stat pana la ora 13. Imbracati in costume populare romanesti de buna calitate (ie din aceea de 100 euro bucata, cojoace de blana adevarata, sute de euro unul). 

      Aia nu sunt protestatari, ci o mana de idioti condusi de un partid extremist-radical.

      Este foarte suspect cum serviciile noastre secrete lasa sa se desfasoare asa ceva! 

      Prietene, extremiștii radicali sunt cei care urinează pe Constituție, pe legi și care doresc limitarea dreptului la muncă și pseudo-vaccinarea obligatorie cu un vaccin care e dovedit ineficient în a preveni infecția COVID.

      Pe extremiștii radicali nu-i găsești la AUR, îi găsești la PNL, USR, PSD și UDMR. 

      Asta este gluma zilei, tovarase!

      Tot felul de interlopi, infractori, dubiosi, galeristi de fotbal, pleava si drojdia societatii, incropita intr-un partid cu finantare ruseasca pe criterii comuniste de contrasel ectie, maciucari si ghiolbanisti ce nu respecta absolut nici o regula de bun simt, instigatori anarhici de un radicalism extremism feroce, vor sa impuna cu forta noul tip de ideologie legionar-comunista fabricat in laboratoarele KGB.

      Pe cine incearca sa prosteasca "fanii" platiti al acestui cocktail mizer sulfuros ? 

    Hai sa ne organizam...pe 10 august au vrut protestantii sa intre in guvern, i-au batut jandarmii pana au facut pe ei, nu a fost bine, chipurile jandarmii au fost prea duri; acum jandarmii i-au lasat sa intre pe la parlament fara sa opuna rezistenta, iar nu e bine. Rezistoizilor, hotarati-va, cand trebuie sa intervina jandarmii?

    1. Nu este bine zis... "i-au lasat". .... trebuie spus adevarul "le-au deschis portile laaaarg" si totusi nu au intrat decat o suta, doua si s-au intors, isi faceau doar poze.

      Oricum, sediul Parlamentului este un sediu deschis publicului in timpul programului de lucru. Sa nu se uite asta niciodata. Oricine poate asista la sedintele Parlamentului. 

      Nu poate asista oricine, cand i se scoala, la sedintele Parlamentului. Trebuie sa trimiti o cerere inainte in acest scop, ti se aproba si abia apoi intri. Ca nu esti la tine pe tarla sa te duci cand vrei tu.

      Ai dreptate: un protest trebuie aprobat de Securitate, de presa securistă. Iar temele protestului trebuie musai diseminate de presa securistă, hrănită cu zeci de milioane de la buget și de Ambasade.

    O secvență video rulată mult timp la România TV arată premeditarea intrării manifestanților la Senat, la intrarea de pe aripa Academiei.

    O secvență în care 3-4 jandarmi bine făcuți împing un gard în fața protestatarilor iar în spatele lor poarta este doar crăpată. Cum au ajuns acolo, în afara dispozitivului porții acei jandarmi? De ce împingeau gardul dacă în fața lor erau multe mii de participanți foarte grupați? În secvențe anterioare, oamenii erau lipiți de poartă. Deci pot presupune că jandarmii au ieșit din spatele porții pentru a crea un culoar. Doar 4 în fața a peste 4000 de oameni. După ce s-au dat bătuți, jandarmii au intrat în curte dar evident că au intrat și cei împinși până atunci. 

    Deci, ce căutau jandarmii să împingă mulțimea cu poarta deschisă? 

    1. E un scenariu copiat de securiștii noștri de peste ocean ca să încerce discreditarea AUR.

      Scenariul original s-a derulat pe 6 ianuarie la Washington unde securiștii și polițiștii americani le-au deschis barierele și ușile invitându-i astfel pe protestatarii în clădirea Capitoliului pentru a-l discredita pe Trump. 

      Vai saracii, hAuristii au ajuns din violatori, victime.

      Nu ma mai pot opri din ras... 

    Pentru conformitate.

    George Simion, liderul AUR, a anunțat marți că o delegație condusă de avocatul Dan Chitic va merge la toate sediile partidelor pentru a le cere să nu voteze introducerea certificatului COVID-19. Dan Chitic este un personaj promovat constant de Sputnik – organul oficial de propagandă al Rusiei, de România TV, dar și de Antena 3 până în urmă cu un an. 

    Avocatul Dan Chitic a fost unul dintre primii promotori ai ROEXIT, ieșirea României din UE, încă din 2019. El a lansat ideea împreună cu Daniel Dragomir, fostul colonel SRI condamnat penal pentru corupție. 

    De altfel, Chitic a și lansat un partid anti-european împreună cu Daniel Dragomir, numit Alianța Națională (PAN), care promova ”suveranismul”. 

    ”Rom? ?nia va putea fi sancționată la propunerea Comisiei Europene pentru presupuse încălcări ale “statului de drept”. Ca și orice altă țară din estul Europei cu politici suveraniste, ca și orice altă țară care îndrăznește sa nu se supună globaliștilor de la Bruxelles!”, a scris Chitic pe pagina lui de Facebook în 2019. 

    ”Confruntați cu acest pericol iminent, va propun ca alături de Alianța Națională (PAN) sa ne gândim dacă nu a venit vremea sa cântărim avantajele și dezavantajele rămânerii in UE! DA! A venit vremea sa ne punem întrebarea: #RoExit?”, a scris Chitic pe contul său de Facebook. 

    Chitic este promovat intens de Sputnik, care i-a dedicat sute de articole. Unul dintre cele mai recente articole de pe site-ul organului rus de propagandă are titlul ”Dan Chitic și George Simion și-au unit eforturile” și prezintă faptul că cei doi au anunțat sprijinul reciproc pentru proiectele pe care le promovează – suspendarea președintelui și Legea Suveranității. 

    Sursa g4media 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb