O companie din Lituania lansează o aplicaţie de tranzacţionare a acţiunilor

A.T.
Ziarul BURSA #Internaţional / 24 octombrie 2019

Evarvest, o companie din Lituania, a anunţat că va lansa, în prima jumătate a anului 2020, o aplicaţie de tranzacţionare a acţiunilor adresată următoarei generaţii de investitori.

Noua aplicaţie, care îşi propune să revoluţioneze modul în care oamenii investesc, va uni bursele mondiale şi le va face, astfel, accesibile pentru investitorii de pe tot globul, potrivit unui comunicat transmis redacţiei.

Aplicaţia în stil Spotify va avea un mod uşor de utilizat, transparent şi costuri reduse pentru accesarea acţiunilor, obligaţiunilor şi ETF-urilor pe peste 30 de pieţe bursiere din întreaga lume.

Evarvest a lansat deja o bibliotecă educaţională destinată promovării de competenţe financiare care sprijină deciziile de investiţii inteligente.

Evarvest a confirmat deja accesul gratuit la bursa de valori din SUA, care este cea mai mare din lume.

Potrivit companiei, soluţia dezvoltată nu arată ca aplicaţiile de tranzacţionare tradiţionale. Cu interfaţa sa funcţională şi uşor de utilizat, listele de redare de acţiuni, fără solduri minime de cont şi stimulente pentru implicarea în comunitate, este mult mai similară cu platformele populare de social media.

Utilizatorii săi vor putea să îşi creeze şi să îşi împărtăşească propriile portofolii, precum şi să urmărească portofoliile prietenilor şi ale investitorilor de performanţă Evarvest. O altă caracteristică importantă implementată în aplicaţie va fi un nou tip de listă de urmărire, una care vă urmăreşte încasările de la adăugarea unei acţiuni. Aceasta acţionează ca un portofoliu de practică, în care utilizatorii vor putea încerca strategiile de investiţii, în mod gratuit şi fără riscuri.

Fondatorul şi CEO Stephanie Brennan a spus: "Ideea pentru aplicaţia Evarvest de tranzacţionare a acţiunilor a luat naştere din dorinţa de a schimba sistemul financiar învechit şi complex din întreaga lume, ajutând în acelaşi timp şi pe alţii să înceapă să investească. Industria finanţelor nu poate ţine pasul nevoile şi aşteptărilor investitorilor moderni, în modul în care companiile tehnologice precum Facebook, Uber şi Spotify pot - atât din punct de vedere al comodităţii, cât şi al eficienţei costurilor. Astăzi, oamenii au nevoie de soluţii de investiţii uşoare, rapide şi ieftine, care nu sunt restricţionate prin orice bariere. Aceasta este exact ceea ce vom oferi. Aplicaţia noastră va face posibilă investiţia în unele dintre cele mai recunoscute burse din lume cu doar două clicuri pe un telefon mobil şi cu tarife mici li chiar fără costuri, astfel încât rentabilităţile investiţiilor să nu fie încărcate de taxe".

Pe lângă serviciile de tranzacţionare, utilizatorii aplicaţiei Evarvest vor avea acces şi la secţiunea de ştiri încorporate şi la Biblioteca educaţională dedicată creată de companie să promoveze educaţia financiară şi să ajute oamenii să ia decizii înţelepte privind investiţiile, asigurându-şi viitorul financiar.

"Încă de la început, accentul nostru principal a fost pus pe soluţionarea problemelor legate de educaţia investiţiilor. La Evarvest, credem că primul pas în construirea averii este să ştim. Cu ajutorul tehnologiei şi mai precis, Google, avem acces la o sumă vastă de informaţii. De aceea, am creat Biblioteca Educaţională. Scopul nostru a fost să ne concentrăm pe o gamă largă de informaţii utile şi, mai important, practice în investiţi", a completat Brennan.

Compania a precizat că deşi 93% din valoarea pieţei bursiere este împărţită pe trei continente, America, Europa şi Asia, accesul la aceste pieţe este limitat, iar costul este ridicat.

La lansarea aplicaţiei, Evarvest a anunţat că va oferi o serie de tranzacţii internaţionale atractive, combinate cu securitate la nivel bancar şi rate mici de comision. Utilizatorii Evarvest vor avea voie să cumpere şi să vândă acţiuni din SUA fără costuri, în timp ce taxele pentru alte burse vor fi reduse la minimum.

Primele pieţe de lansare pentru investitori vor fi Marea Britanie, Spania, Portugalia, Polonia şi Lituania, iar ulterior se va extinde către alte pieţe europene, precum şi SUA, Australia şi Asia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb