Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare - Un nou competitor pe piaţa brokerajului corporate

I.M.
Bănci-Asigurări / 21 ianuarie 2020

Valentin Tuca

Valentin Tuca

Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare este cel mai nou jucător din piaţa intermedierilor de asigurări şi reasigurări din ţara noastră, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Deţinut de compania elveţiană Obsidian AG, Obsidian Broker a primit autorizarea de funcţionare ca intermediar principal de asigurări în ultima sedinţă a Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) de anul trecut.

Potrivit sursei citate, compania de brokeraj Obsidian are în vedere oferirea de servicii profesionale de management de risc şi consultanţă de asigurari pe segmentul corporate, adresându-se în principal întreprinderilor mici şi mijlocii care doresc soluţii personalizate de gestiune a riscurilor şi optimizarea programelor de asigurări.

Valentin Tuca, CEO Obsidian Broker de Asigurare-Reasigurare, a declarat: "Mă bucur să fructific experienţa acumulată în companii de brokeraj lideri de piaţă într-un proiect antreprenorial, prin care venim în sprijinul companiilor româneşti cu servicii profesionale de consultanţă pe zona riscurilor cu care acestea se confruntă. Asistându-le în conştientizarea, controlul şi minimizarea acestor riscuri, contribuim direct la asigurarea unei dezvoltări sustenabile şi la maximizarea performanţei lor financiare, pentru că riscurile conştientizate şi bine gestionate înseamnă de fapt oportunităţi câştigate şi afaceri durabile."

Obsidian Broker vizează dezvoltarea agilă şi accelerată pe piaţa din ţară, prin consolidarea echipei şi/sau achiziţia de portofolii de la jucători activi deja în piaţa locală.

Valentin Tuca a explicat: "Obsidian Broker este un start-up cu abordare agilă, care activează pe o piaţă încă emergentă, cu un potenţial uriaş de creştere şi diferenţiere. Consider că există loc pentru multă inovaţie, mai ales in ceea ce priveste asigurările aferente riscurilor agenţilor economici, fie ele operaţionale, financiare sau de hazard."

În prezent Obisidan Broker recrutează specialişti în asigurări corporate pentru poziţii diverse, de la brokeri juniori, la seniori cu specializari pe anumite categorii de riscuri şi asigurări sau cu profil de lideri în dezvoltarea afacerilor şi vânzări.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Generatia de aur a asigurarilor ramane valoroasa

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb