Oferte speciale last minute pentru vacanţele cu Christian Tour

R.S.
Comunicate de presă / 19 aprilie

Oferte speciale last minute pentru vacanţele cu Christian Tour

Christian Tour desfăşoară o amplă campanie de reduceri cu ocazia Paştelui, cu numeroase oferte speciale de vacanţă şi transport pentru turişti, de tip last minute, pentru rezervările efectuate până la data de 25 aprilie.

Pentru sejururile cu avion în Tunisia în luna mai, de exemplu, compania are o ofertă de tip "Plăteşti 1, merg 2". Zborurile sunt miercurea, durata sejururilor este de 8 zile (7 nopţi), iar taxele de aeroport sunt incluse în ofertă. Preţurile pleacă de la doar 180 de euro de persoană pentru plecarea din 15 mai din Bucureşti.

Tot de oferta 1+1 gratuit beneficiază şi sejururile cu autocar către Grecia, în zonele Paralia Katerini şi Halkidiki, cu plecări în luna mai. Pentru o plecare din 10 mai către Riviera Olimpului, turiştii plătesc tarife începând de la 137 de euro, în funcţie de hotelul ales. Autocarele către această destinaţie pleacă din 22 de oraşe din ţară.

Christian Tour vine şi în întâmpinarea familiilor cu copii, cu gratuităţi pentru cei mici. De exemplu, pentru sejururile cu avion către Hurghada, Egipt, copiii zboară gratuit în luna mai. Compania operează zboruri către această destinaţie din Bucureşti, Cluj, Timişoara şi Oradea. Pachetele oferite sunt la hoteluri şi resort-uri de 4 şi 5, cu toate mesele incluse, şi pornesc de la 494 de euro de persoană pentru 7 nopţi pentru zborurile din Bucureşti din 9 mai.

Pentru plecările în Corfu, Grecia, cu autocarul, în perioada 20.05 - 23.09.2024, copiii primesc gratuitate atât la transport, cât şi la cazare, dacă sunt cazaţi în cameră cu doi adulţi. Pentru un astfel de sejur, cu plecare din 27 mai sau 23 septembrie, de exemplu, preţurile pornesc de la 210 euro de persoană pentru un sejur de 7 nopţi.

Pentru plecările în luna mai către Paralia Katerini, din Timişoara, compania oferă şi transportul cu autocarul la doar 1 euro, pentru adulţi sau copii, la achiziţionarea sejururilor. Astfel, pentru un sejur de 7 nopţi cu începere din 31 mai şi plecare din Timişoara, un adult plăteşte un tarif ce porneşte de la 137 de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb