''Vladimir Putin este frustrat din cauza eşecului armatei în Ucraina şi ar fi avut o ieşire nervoasă neobişnuită împotriva apropiaţilor''

OFICIALI AMERICANI: ''Vladimir Putin este frustrat din cauza eşecului armatei în Ucraina şi ar fi avut o ieşire nervoasă neobişnuită împotriva apropiaţilor''

G.U.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 1 martie 2022

''Vladimir Putin este frustrat din cauza eşecului armatei în Ucraina şi ar fi avut o ieşire nervoasă neobişnuită împotriva apropiaţilor''

SUA-NBC News (prin HotNews.ro)-1 martie 2022: Vladimir Putin este frustrat că armata rusă nu a reuşit să facă progrese în ofensiva militară din Ucraina, conform unor oficiali americani care spun că liderul de la Moscova ar fi avut o răbufnire împotriva apropiaţilor săi.

NBC relatează că foştii şi actualii oficiali americani au fost informaţi de serviciile americane secrete cu privire la temerile potrivit cărora preşedintele rus ar putea escalada situaţia din cauza frustărilor.

Potrivit sursei citate, serviciile de informaţii occidentale au o "bună vizibilitate" în ce-l priveşte pe preşedintele Vladimir Putin şi, deşi nu cred că acesta este "instabil psihic", spun că a avut o ieşire nervoasă "neobişnuită" împotriva apropiaţilor săi fiind "furios" că armata sa nu face progrese în Ucraina.

Un alt motiv al furiei ar fi avalanşa de condamnări şi sancţiuni din partea comunităţii occidentale despre care ieri spunea că ar fi "imperiul minciunilor".

"Este vorba despre cineva care a fost clar prins cu garda jos şi care nu se aştepta la rezistenţa de amploare a Ucrainei", a spus senatorul Mark Warner, şeful comisiei pentru informaţii secrete, citat de MSNBC.

"Putin s-a izolat. Nu mai stă la Kremlin de multă vreme'', a adăugat acesta.

Serviciile secrete occidentale ar avea acces la ceea ce se întâmplă cu Putin în aceste zile şi urmăresc îndeaproape mişcările sale şi schimbările semnificative de comportament, insistă oficialii americani citaţi de NBC News.

De altfel, anterior acestor relatări, un senator american publica pe twitter o serie de extrase dintr-un dosar clasificat privind operaţiunile militare, notează sursa citată.

Potrivit informaţiilor furnizate de senator, armata rusă a eşuat până acum în ofensiva militară din Ucraina, atât din cauza dificultăţilor de ordin logistic, cât şi datorită rezistenţei puternice a ucrainenilor.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. n-o să mai aibă nici o iesire când republici din federaţie isi vor autoproclama independenţa si "dezicerea" de atrocitătile regimul lui din cauză că el si lingăii lui nu au inteles sensul "independenţei" ce (in nici un caz ) nu ar fi generat dependenţe, crime , distrugeri , ură, drame umanitare şi teroare globală daca ar fi respectat si n-ar fi iesit din triunghiul : Legal,Etic,Moral.

    Americanii acum nu il considera "instabil psihic", si'au dat seama ca declarandu'l "nebun" acum, dupa infrangere ar trebui sa il interneze, neputand sa fie "judecat" si "lichidat" de "Justitia pentru Pierzatori".

    Vezi scenariul 89. Tiranul, criminalul, a tras în popor! Grănicerii sunt în viata, dezinformarea bate realitatea. O sa vedeți ca îl sinucid pe Putin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb